• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H ανάπτυξη του D-1 πάντως συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.

Yπό ανάπτυξη ακόμα το Dendrobium D-1

Διαβάστηκε από 1142 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/7/2018
 

Μπορεί να τράβηξε τα βλέμματα το 2017 στην Γενεύη, όμως το υπερ-αυτοκίνητο αυτό δεν έχει μπει ακόμα στην γραμμή παραγωγής.

To Dendrobium D-1 είναι ένα ηλεκτρικό υπερ-αυτοκίνητο που έκανε το ντεμπούτο του το 2017 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και τράβηξε τα βλέμματα χάρη στην φουτουριστική του σχεδίαση και τις τρομερές του επιδόσεις.

Μετά την Έκθεση όμως ο ντόρος γύρω από το μοντέλο μειώθηκε, ενώ τώρα η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε τα πλάνα της για την κατασκευή του μοντέλου παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο λέγοντας πως η ιπποδύναμη του θα ξεπερνά τα 1.800 άλογα και πως η ροπή του φτάνει τα 2.000 Nm.
 


H ανάπτυξη του D-1 πάντως συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία ψάχνει λύσεις να φέρει το βάρος του αυτοκινήτου κάτω από τα 1.750 κιλά. Ακριβείς πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και από τις τεχνολογίες με τις οποίες εξοπλίζεται δεν έχουν γίνει γνωστές. Στην Γενεύη πάντως είχε διαρρεύσει πως έχει μέγιστη ταχύτητα τα 322 χλμ/ώρα και φτάνει τα 0-96 σε 2,7 δευτερόλεπτα.

Μέχρι την αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής, η εταιρεία ανακοίνωσε πως όποιος επιθυμεί μπορεί να γνωρίσει από κοντά το νέο υπερ-αυτοκίνητο από την Σιγκαπούρη (εκεί εδρεύει η Vanda Electics που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή του) στο επερχόμενο Salon Prive που θα λάβει χώρα από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου.
 

Tags: DENTROBIUM, D-1
 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ