Σχεδόν όλα τα μοντέλα θα εφοδιαστούν με σύστημα ασφάλειας Lexus Safety System ή Toyota Safety Sense για κάθε μοντέλο αντίστοιχα.

Σχεδόν όλα τα μοντέλα θα εφοδιαστούν με σύστημα ασφάλειας Lexus Safety System ή Toyota Safety Sense για κάθε μοντέλο αντίστοιχα.

Αυτόματο φρενάρισμα Toyota

2.262 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2016)

Φιλόδοξο σχέδιο από Toyota και Lexus, για την προσθήκη του συστήματος αυτόματου φρεναρίσματος, σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της έως το τέλος του 2017.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή προσπάθεια να μειωθούν τα ποσοστά τροχαίων ατυχημάτων , ιδίως αυτών που γίνονται σε αυτοκινητόδρομους. Ήδη έχει γίνει έρευνα από τους ανθρώπους της ιαπωνικής φίρμας, για το ποια μοντέλα θα έχουν στα στάνταρ το συγκεκριμένο σύστημα. Τα μοντέλα που θα μείνουν εκτός είναι τα: Lexus GX, Toyota GT-86, 4Runner, Mirai και Scion iA.Στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ανακοινώθηκε ότι η πλειονότητα των μοντέλων θα εφοδιαστεί με σύστημα ασφάλειας Lexus Safety System ή Toyota Safety Sense για κάθε μοντέλο αντίστοιχα, συνοδευόμενο από αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος εκτάκτου ανάγκης. 
Αυτό το σχέδιο είναι ακόμα πιο φιλόδοξο, αφού τα αποτελέσματα έχουν προγραμματιστεί να έρθουν τέσσερα χρόνια νωρίτερα, από τους επίσημους κανονισμούς, που έχουν τεθεί από αμερικάνικους φορείς. Τα δυο συστήματα αποφυγής ατυχημάτων, είναι ήδη διαθέσιμα από την Toyota και την Lexus, με χαμηλό κόστος
Το μόνο κακό είναι ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, αφορά την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Ελπίζουμε η πρόταση να… περάσει τον ωκεανό και να φτάσει μέχρι την Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda