Οι περισσότεροι φορτιστές αυτοκινήτων σε μορφή wall box, δηλαδή διαμορφωμένου πίνακα ο οποίος ελέγχει όλες τις λειτουργίες του φορτιστή αυτοκινήτου, απαιτούν σύνδεση στο δίκτυο, ώστε να εκτελέσουν πολ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι περισσότεροι φορτιστές αυτοκινήτων σε μορφή wall box, δηλαδή διαμορφωμένου πίνακα ο οποίος ελέγχει όλες τις λειτουργίες του φορτιστή αυτοκινήτου, απαιτούν σύνδεση στο δίκτυο, ώστε να εκτελέσουν πολλές από τις λειτουργίες και αναβαθμίσεις τους.

devolo: Ισχυρό WiFi ακόμη και για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας

5.598 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2023)

Η τεχνολογία έχει καταφέρει να διαμορφώσει νέους κανόνες για τον τρόπο τροφοδότησης των αυτοκινήτων σήμερα, βάζοντας στο προσκήνιο και τη νέα «τάση» που είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Κάποια από αυτά χρειάζονται μόνο ηλεκτρικό ρεύμα για να κινηθούν, ενώ τα υβριδικά, απαιτούν εκτός από ρεύμα και καύσιμα.

Βασική προϋπόθεση για την κίνηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, είναι η φόρτισή τους με ηλεκτρικό ρεύμα. Υπάρχουν φορτιστές που καλύπτουν τις ανάγκες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μπορούν να τοποθετηθούν είτε στο parking του σπιτιού, είτε σε δημόσια parking, όπως βλέπουμε να υπάρχουν τα τελευταία χρόνια. Οι περισσότεροι φορτιστές αυτοκινήτων σε μορφή wall box, δηλαδή διαμορφωμένου πίνακα ο οποίος ελέγχει όλες τις λειτουργίες του φορτιστή αυτοκινήτου, απαιτούν σύνδεση στο δίκτυο, ώστε να εκτελέσουν πολλές από τις λειτουργίες και αναβαθμίσεις τους.

Έτσι λοιπόν, η φόρτιση δεν είναι η μοναδική απαίτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η νέα γενιά αυτοκινήτων, είτε πρόκειται για ηλεκτροκίνητα είτε και για κάποια plug-in υβριδικά χρειάζονται συνεχώς να κάνουν διάφορες αναβαθμίσεις στο λογισμικό τους για να εξασφαλίζουν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες αλλά και τα δεδομένα.  Για να γίνουν αυτές οι αναβαθμίσεις απαιτείται και σύνδεση στο Internet, η οποία να διασφαλίζει την ολοκλήρωση των διαδικασιών.
 


Η devolo με την σειρά Magic προσφέρει σταθερή και ισχυρή διασύνδεση σε όλο το σπίτι, μέχρι και στο parking, παρέχοντας Internet ακόμη και στις συσκευές φορτιστών αυτοκινήτου, όπως το wall box.

Η devolo με την σειρά Magic προσφέρει σταθερή και ισχυρή διασύνδεση σε όλο το σπίτι, μέχρι και στο parking, παρέχοντας Internet ακόμη και στις συσκευές φορτιστών αυτοκινήτου, όπως το wall box.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
OPEL