To Infiniti QΧ Inspiration.

Ο Taisuke Nakamura, θα είναι ο νέος επικεφαλής του παγκόσμιου τμήματος σχεδιασμού της Infiniti.

`Aλλαξε «πένα» η Infiniti

1.819 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2019)

Ο Taisuke Nakamura, θα είναι ο νέος επικεφαλής του παγκόσμιου τμήματος σχεδιασμού της Infiniti, όπως έγινε επίσημα γνωστό.


Ο Nakamura, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα εντυπωσιακά μοντέλα της Infiniti, QΧ Inspiration και Prototype 10, κρίθηκε ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα, Karim Habib και από την 1η Σεπτεμβρίου σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε επίσημα μάρκα θα αναλάβει επίσημα τα νέα του καθήκοντα.
 
Επί του παρόντος ο Nakamura, αναφέρεται στον Alfonso Albaisa, τον επικεφαλής σχεδιασμού της Nissan.
 
Σε ότι αφορά το βιογραφικό του 49χρονου Ιάπωνα. Ο Nakamura εντάχθηκε στη Nissan το 1993 και στη συνέχεια πέρασε στη θέση του διευθυντή σχεδιασμού στο κέντρο της Nissan Design στο Λονδίνο. Κατά τη θητεία του εκεί κάποια από τα έργα του ήταν το Infiniti Emerg-E, αλλά και τα πρωτότυπα Q30, όπως και αυτά των Nissan Qashqai και Nissan Gripz. ¶λλες δουλειές του Nakamura περιλαμβάνουν το concept crossover της Nissan, IMx και την ανάπτυξη του sedan Sentra.
 
Τέλος σε ότι αφορά τον απερχόμενο Karim Habib, σε ανακοίνωσή της η Infiniti είπε πως αποχωρεί για να «επιδιώξει άλλες ευκαιρίες», ενώ από τη μεριά του ο Alfonso Albaisa σημείωσε «Ως βασικό μέλος του παγκόσμιου τμήματος σχεδιασμού μας ο Karim ήταν βασικός συνεργάτης και ηγέτης που βοήθησε τα μέγιστα τη Nissan».

LEASING FORD VS OPEL
Test Center