• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Συμβουλές - ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οδήγηση κάμπριο
Απαραίτητο gadget για κάθε κάτοχο ανοιχτού αυτοκινήτου πρέπει να είναι το καπέλο. Το φοράμε πάντα όταν η οροφή είναι ανοιχτή αφού μας προστατεύει από τον ήλιο και δεν… ζαλίζεται το κεφάλι μας. Bέβαια καλό θα ήταν η οροφή να μην ανοίγει τις πρωινές ώρες αφού ο ήλιος είναι καυτός με αποτέλεσμα ακόμα και αν φοράμε καπέλο να μην έχουμε την απαραίτητη προστασία. Επιπλέον απαραίτητη είναι η χρήση αντηλιακού για τα εκτεθειμένα μέρη του σώματος και γυαλιών ηλίου.
Η χρήση του κλιματιστικού θα ξεκουράσει τους επιβάτες και θα κάνει την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό πιο ευχάριστη ειδικά στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο ήλιος "καίει" το κορμί μας.
Κάθε βόλτα με ανοιχτό αυτοκίνητο είναι ευχάριστη και διασκεδαστική. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι και η πρόληψη έτσι ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Δεν καθόμαστε ποτέ όρθιοι στο όχημα αφού σε περίπτωση φρεναρίσματος μπορεί οι πίσω επιβάτες να "αγκαλιάσουν" τους μπροστά -στην καλύτερη περίπτωση- ή να βρεθούν εκτός οχήματος.Οδήγηση σε κάμπριο αυτοκίνητο

Κάθε ανοιχτό αυτοκίνητο προσφέρει ατέλειωτες ώρες ξεγνοιασιάς και ευχαρίστησης αλλά υπάρχουν ορισμένα μικρά και απαραίτητα μυστικά που χρειάζεται να γνωρίζει ο καθένας μας ούτως ώστε να κάνει ακόμα πιο ευχάριστη τη μετακίνησή του με αυτά και να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις.