διαθεσιμα αρθρα για NISSAN PULSAR

Μάχη σε 4 best seller οικογενειακά

Μάχη σε 4 best seller οικογενειακά

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018     4 σχόλια

Τα Ford Focus, Nissan Pulsar, Opel Astra και Toyota Auris βρέθηκαν στην κορυφή των λιανικών πωλήσεων το 2017, προτάσσοντας το καθένα τα δικά του συγκριτικά πλεονεκτήματα. Διαβάστε παρακάτω λοιπόν ποια είναι αυτά και που υπερτερεί το κάθε μοντέλο έναντι των άλλων.

Ποιο κερδίζει τη μάχη της οικονομίας τελικά; Ντίζελ, βενζίνης ή υβριδικό; Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

Pulsar Vs Astra Vs Auris

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017     6 σχόλια

Οι 3 δρόμοι της οικονομίας! To πετρελαιοκίνητο Nissan Pulsar, το βενζινοκίνητο Opel Astra και το υβριδικό Toyota Auris παραδίδουν μαθήματα κορυφαίας οικονομίας στην κατανάλωση και ως άλλες σειρήνες καλούν τον αγοραστή να επιλέξει τον αντίστοιχο δικό του δρόμο…

Φέρνουμε αντιμέτωπα τα τρία από τα καλύτερα downsized βενζινοκίνητα της αγοράς. Ποιο θα πάρει τη νίκη;

Focus vs Pulsar vs Auris

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Είναι πιο φθηνά να τα αποκτήσεις σε σχέση με κάποιο diesel, ενώ έχουν πολύ δύναμη και είναι οικονομικά στην κατανάλωση. Πως το καταφέρνουν; Με τα λίγα κυβικά και το τούρμπο. Ας δούμε τρεις από τις πιο αξιόλογες βενζινοκίνητες προτάσεις της αγοράς.

Focus vs Auris vs Pulsar

Focus vs Auris vs Pulsar

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016     5 σχόλια

Τα τρία μικρομεσαία του θέματός μας μπορούν να παίξουν με άνεση το ρόλο του μοναδικού αυτοκινήτου μιας οικογένειας και παράλληλα, να το συνδυάσουν με χαμηλή κατανάλωση σύμφωνα με τις μετρήσεις μας δεν ξεπερνάνε τα 5,0 λτ./100 χλμ.

Nissan Pulsar Vs Ford Focus

Nissan Pulsar Vs Ford Focus

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016     4 σχόλια

Τα δυο μικρομεσαία του θέματός μας μπορούν να παίξουν με άνεση το ρόλο του μοναδικού αυτοκινήτου μιας οικογένειας και παράλληλα, να το συνδυάσουν με χαμηλή κατανάλωση σύμφωνα με τις μετρήσεις μας δεν ξεπερνάνε τα 5,0 λτ./100 χλμ.

Τα καλύτερα μικρομεσαία

Τα καλύτερα μικρομεσαία

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015     9 σχόλια

To diesel μονοπωλεί στη μικρομεσαία κατηγορία και εμείς φέρνουμε αντιμέτωπες πέντε από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις του είδους. Έτσι, απέναντι στο πιο δημοφιλές VW Golf 1,6 TDI βρίσκουμε το διαχρονικό Opel Astra 1,6 CDTI, το νέο Toyota Auris diesel, το μπριόζικο diesel Ford Focus και το Nissan Pulsa