ειδησεις για ALFA ROMEO 159

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Η εντυπωσιακή Alfa Romeo Vittorio Jano Concept

Η Alfa Romeo Vittorio Jano Concept!

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Ονομάζεται Alfa Romeo Vittorio Jano και προς το παρόν δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα concept. Το αυτοκίνητο φυσικά δεν υπάρχει ακόμη ούτε ως πρωτότυπο, παρά μόνο σε ψηφιακή μορφή στο σκληρό δίσκο του σχεδιαστή Marco Procaccini. Φήμες όμως θέλουν το σχέδιο του να χρησιμοποιείται στο μέλλον από

Η Alfa 159 αποκτά μοτέρ turbo και επιδόσεις. Αρκεί όμως ένας κούκος να φέρει την άνοιξη;

Η Alfa 159 αποκτά μοτέρ turbo και επιδόσεις. Αρκεί όμως ένας κούκος να φέρει την άνοιξη;

Τρίτη, 19 Μαΐου 2009     28 σχόλια

Το τούρμπο είναι η λέξη της δεκαετίας. Μπορεί να έχει διχάσει τον κόσμο με τους μισούς να το λατρεύουν και τους άλλους μισούς να το μισούν, όμως φαίνεται πως οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες συμμερίζονται τους πρώτους. Η Alfa Romeo είναι η πιο πρόσφατη από αυτές που με το νέο 1750TBi δίνει επιτ

Έρχεται και η «μικρή» Alfa 159

Έρχεται και η «μικρή» Alfa 159

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2006

Στα τέλη του μήνα η ελληνική αντιπροσωπία της Alfa Romeo θα ξεκινήσει τη διάθεση της «μικρής» έκδοσης της 159, με κινητήρα 1,8 λίτρων και ιπποδύναμη 140 ίππων. Ο συγκεκριμένος κινητήρας θα συμπληρώσει τους υπάρχοντες 1,9, 2,2 και 3,2 λίτρων στις εκδόσεις σεντάν και sportwagon.

 Αlfa Romeo 159 Η αβάσταχτη γοητεία του είναι

Αlfa Romeo 159 Η αβάσταχτη γοητεία του είναι

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2005

Εγκλωβισμένος σε μια παρουσία που θα σε κερδίσει, μαγνητισμένος από ένα βλέμμα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ, παραδίδεσαι αμαχητί στη νέα Alfa Romeo 159 μη θέλοντας να παραδεχτείς αυτό που όλοι σου λένε: είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο.