9 φωτογραφίες »

Στα 25 χιλιάρικα: Citroen C5 Aircross Vs Ford Kuga Vs Kia Sportage

62.190 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2021)

Το απολαυστικά άνετο Citroen C5 Aircross συναντά το Ford Kuga που συνδυάζει μαεστρικά την ευχάριστη οδηγική εμπειρία με την άνεση και το εκρηκτικό Kia Sportage. 3 οικογενειακά SUV που έχουν όλο το πακέτο.

Πονοκέφαλος… αλλά ευχάριστος! Αναφερόμαστε στη διαδικασία για το ποιο οικογενειακό SUV να επιλέξεις να αγοράσεις. Πραγματικά δύσκολη απόφαση με τόσες επιλογές που υπάρχουν. Γι αυτό θα πρέπει να διαβάσεις αρκετά για να βρεις αυτό που καλύπτει τα θέλω σου περισσότερο. Για να βοηθήσουμε όμως, σε αυτές τις γραμμές θα συγκρίνουμε 3 τουρμπάτα βενζινοκίνητα μοντέλα που διακρίνονται για την ευρυχωρία τους και εκπροσωπούν τρεις διαφορετικές φιλοσοφίες. Ο λόγος για τα Citroen C5 Aircross, Ford Kuga και Kia Sportage και πιο συγκεκριμένα στις εκδόσεις με τούρμπο κινητήρες βενζίνης 1,2 PureTech 130 ίππων, 1,5 EcoBoost 150 ίππων και 1,6 T-GDI 177 ίππων αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Value For Money: Φθηνότερο το Sportage, 8 χρόνια εγγύηση το Kuga, πλήρες πακέτο το C5 Aircross

Value For Money: Φθηνότερο το Sportage, 8 χρόνια εγγύηση το Kuga, με έκπτωση το C5 Aircross

Value For Money: Φθηνότερο το Sportage, 8 χρόνια εγγύηση το Kuga, με έκπτωση το C5 Aircross

Το Kia Sportage προσφέρεται στην πολύ καλή τιμή των 23.990 ευρώ στην έκδοση Optimum, ειδικά αν αναλογιστούμε πως διαθέτει ισχύ 177 άλογων και συνοδεύεται από 7ετή εγγύηση. Λίγο πιο ακριβό είναι το Kuga, με κόστος 25.170 ευρώ στην έκδοση Trend, αλλά και 8 ετή εγγύηση, την μεγαλύτερη της αγοράς. Από 25.450 ευρώ είναι διαθέσιμο το C5 Aircross στη νέα έκδοση C-Series με 5 χρόνια εγγύηση. Βέβαια αυτή την περίοδο τρέχουν καλοκαιρινά προωθητικά προγράμματα από τις εταιρείες, οπότε το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποιον dealer για περισσότερες πληροφορίες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto