Old Vs New: Το ανανεωμένο Citroen C5 Aircross απέναντι στο προηγούμενο
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Old Vs New: Το ανανεωμένο Citroen C5 Aircross απέναντι στο προηγούμενο

16.397 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2022)

Το ανανεωμένο Citroen C5 Aircross ήρθε για να πάρει τη σκυτάλη από το απερχόμενο και το autotriti.gr βάζει απέναντι τα δύο αυτοκίνητα για να εντοπιστούν οι αλλαγές που έχουν ανάμεσά τους.

Αλλαγές ουσίας για το Citroen C5 Aircross

Στις πρώτες κιόλας ημέρες του 2022 η Citroen προχώρησε στην αποκάλυψη του ανανεωμένου Citroen C5 Aircross. Το γαλλικό SUV στην πρώτη του γενιά έλαβε τις απαραίτητες αλλαγές για να συνεχίσει ακμαίο στις αγορές της Ευρώπης, σε κάποιες από τις οποίες (όπως για παράδειγμα στη Γαλλία) έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα, ενώ στο άμεσο μέλλον αναμένεται να το δούμε και στη χώρα μας.
 
Κατά την ανανέωσή του το Citroen C5 Aircross έλαβε σημαντικές και ουσιαστικές αλλαγές, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, που το κάνουν να ξεχωρίζει από το προ-facelift μοντέλο. Ταυτόχρονα εξοπλίστηκε με πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ενώ εφοδιάστηκε και με περισσότερες ανέσεις. Πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Πιο δυναμικό μπροστά, 3D φώτα πίσω

Οι αλλαγές στο εξωτερικό μέρος γίνονται αμέσως αντιληπτές, καθώς το ανανεωμένο C5 Aircross υιοθετεί μια μικρότερη και πιο μοντέρνα μάσκα, η οποία διαθέτει φωτιζόμενες ράβδους που μοιάζουν με λωρίδες LED από μακριά, που καταλήγουν σε νέους προβολείς, ακόμα πιο λεπτούς από τους ήδη (είναι η αλήθεια) λεπτούς προβολείς του απερχόμενου πλέον μοντέλου. Επίσης μία εμφανής διαφορά που θα βρούμε ανάμεσα στα δύο είναι το ανανεωμένο έμβλημα της Citroen, όπως και τα διαχωρισμένα LED φώτα ημέρας. Το γαλλικό SUV κατά το φρεσκάρισμα υιοθέτησε έναν πιο σπορ μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισόδους αέρα, ενώ αναθεωρημένη είναι και η σχεδίαση στα φώτα ομίχλης. Τα κυριότερα σημεία των αλλαγών του εξωτερικού μέρους ολοκληρώνονται με τους γυαλιστερούς μαύρους καθρέφτες και τις νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.
 
Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι αρκετά πιο ήπιες και επικεντρώνονται στα νέα φώτα. Μία νέα υπογραφή δίνει το «παρών» με τις τέσσερις επιμέρους φωτισμένες εστίες του προ-facelift μοντέλου να δίνουν τη θέση τους σε τρεις λεπτές LED γραμμές, μία εκ των οποίων είναι τοποθετημένη πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών, ενώ οι άλλες δύο κατευθύνονται προς το πλάι. Έτσι το ανανεωμένο C5 Aircross ενισχύσει οπτικά την υπόστασή του, κάτι στο οποίο βοηθά και η 3D σχεδίαση των νέων φώτων!   

Εσωτερικό: Περισσότερες ανέσεις με νέα 10άρα οθόνη και καθίσματα

Η καμπίνα στο ανανεωμένο Citroen C5 Aircross είναι και αυτή αλλαγμένη, αντλώντας μάλιστα έμπνευση από εκείνη του ολοκαίνουργιου C5 X. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι το νέο σύστημα infotainment, το οποίο διαθέτει οθόνη 10 ιντσών. Μάλιστα η νέα οθόνη βρίσκεται τοποθετημένη ψηλότερα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ το πλαίσιο που την περικλείει έχει διαφορετικό «κόψιμο», συμβάλλοντας στο ακόμα πιο σύγχρονο διάκοσμο. Στην πιο σύγχρονη εικόνα του εσωτερικού συμβάλουν και οι πιο λεπτοί κεντρικοί αεραγωγοί, όπως και η ανανεωμένη κεντρική κονσόλα που συνδυάζεται με τον μινιμαλιστικό επιλογέα ταχυτήτων. Οι αγοραστές θα βρουν επίσης τα νέα υπεράνετα καθίσματα-πολυθρόνες Advanced Comfort, τα οποία διαθέτουν πρόσθετη επένδυση, καθώς και λειτουργίες θέρμανσης και μασάζ. Το μοντέλο αποκτά επίσης έναν νέο επιλογέα για το προφίλ οδήγησης, όπως και μία δεύτερη θύρα USB και έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN