To Τesla Model S Plaid με εμφάνιση αντάξια των 1.100 ίππων του
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Τesla Model S Plaid με εμφάνιση αντάξια των 1.100 ίππων του

2.764 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2022)

Η Competition Carbon παρουσίασε το widebody kit που ετοίμασε για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες του πανίσχυρου Tesla Model S Plaid να ξεχωρίσουν.

Τούμπανο το Tesla Model S Plaid της Competition Carbon

To Tesla Model S Plaid είναι το πιο γρήγορο σε επιτάχυνση ηλεκτρικό σεντάν της αγοράς αλλά τις περισσότερες φορές περνάει απαρατήρητο αφού δεν έχει μεγάλες διαφορές σε εμφάνιση από κάποια «φτωχή» έκδοση ενός Μοdel S. Αυτό το φαινόμενο θέλει να αλλάζει η Competition Carbon.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Χαμηλωμένο, με ενισχυμένους θόλους και νέους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω

Η εταιρεία αυτή παρουσίασε πρόσφατα το βελτιωτικό της πακέτο για το Model S Plaid που ήταν προγραμματισμένο να κάνει ντεμπούτο στην περσινή Έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας. Οι φωτογραφίες ωστόσο που βλέπετε είναι ψηφιακά σχέδια καθώς η Competition Carbon δεν έχει ολοκληρώσει την βελτίωση του αυτοκινήτου και χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο για να βάλει τις τελευταίες πινελιές.

Ήδη μπορούμε να δούμε ωστόσο πως η εταιρεία προσφέρει στο Model S Plaid νέο εμπρός προφυλακτήρα με ανασχεδιασμένους αεραγωγούς και τεράστιο διαχύτη που κάνει το ηλεκτρικό σεντάν να φαίνεται πιο επιθετικό, ενισχυμένους θόλους πάνω από τους τροχούς, πλαϊνές ποδιές και aftermarket ζάντες. Πίσω βλέπουμε ένα μεγάλο lipάκι πάνω στο πορτ-μπαγκάζ και ανθρακονημάτινο διαχύτη, ενώ συνολικά, το αυτοκίνητο έχει μικρή απόσταση από το έδαφος.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν το kit θα έρθει στην αγορά

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν η Competition Carbon θα προσφέρει το kit αυτό στην αγορά ή θα κατασκευάσει ένα μόνο αυτοκίνητο για να το πουλήσει. Θα υπάρξουν πάντως αρκετοί ιδιοκτήτες που θα το επιθυμούσαν.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
MONTELA