Είσαι χιλιομετροφάγος και θέλεις πετρελαιοκίνητο SUV; Ποιο μοντέλο θα διαλέξεις; Συγκρίνουμε τους τρεις εκπροσώπους της κατηγορίας: Ford Kuga, Peugeot 3008 και VW Tiguan.

SUVομαχίες: Ford Kuga Vs Peugeot 3008 Vs VW Tiguan

94.421 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/6/2017

Tο diesel ακόμα αποτελεί σωστή επιλογή για αυτούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα σε ταξίδια και αυτοκινητόδρομους. Και επειδή η άνεση και η ευχαρίστηση σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει πρωταρχικό ρόλο επιλέξαμε τρία crossover που μπορούν να μετατρέψουν το ταξίδι σε απολαυστική εμπειρία.

FORD: Nέο Kuga Plug-in Hybrid - Kάνε On LIne κράτηση

Η κατηγορία των μικρομεσαίων crossover συνεχώς αποκτά καινούρια μέλη ή αντίστοιχα βλέπει τα ήδη υπάρχοντα να εξελίσσονται. Το ενδιαφέρον των εταιρειών για τη συγκεκριμένη κατηγορία μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού η αύξηση των πωλήσεων και η δυναμική της, δεν αφήνει περιθώρια σε κανέναν από τους κατασκευαστές να μείνει απλός θεατής. 

Φυσικά ο εντονότερος ανταγωνισμός συνεπάγεται και με περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές, που πλέον έχουν τη δυνατότητα, ανάμεσα στα πολλά μοντέλα που κυκλοφορούν, να βρουν και πιο fun to drive επιλογές για να απολαύσουν άνετα ταξίδια.Με αυτό το δεδομένο επιλέξαμε τρία οδηγοκεντρικά πετρελαιοκίνητα μοντέλα -το diesel εξακολουθεί να ενδείκνυται για όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα εκτός πόλης- με ιπποδυνάμεις κοντά στα 120 άλογα, ώστε να διαθέτουν και αξιοπρόσεκτες επιδόσεις.  Πάμε να δούμε λοιπόν που κερδίζουν και που χάνουν στη μεταξύ τους σύγκριση τα Ford Kuga 1,5 TDCi 120 PS,  Peugeot 3008 1,6 BlueHDi 120 PS και Volkswagen Tiguan 1,6 TDI 115 PS.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 11 σχόλια