H Mustang GT έκανε το ντεμπούτο της με ρετρό διάθεση και 700 ίππους.

Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ζάντες 20 ιντσών αλλά και με σπορ σύστημα ανάρτησης.

Το εσωτερικό διαθέτει ένα πιο «σπαρτιατικό» σχεδιασμό.

Η Mustang της SEMA

3.072 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2019)

Η έκθεση SEMA βρίσκεται προ των πυλών και ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα τα οποία θα έχουν την τύχη να δουν από κοντά όσοι παρευρεθούν στο γεγονός παρουσιάστηκε. Ο λόγος για μία Ford Mustang GT που έκανε το ντεμπούτο της με ρετρό διάθεση και 700 ίππους.


Αυτή η μοναδική Mustang δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το αμερικανικό σόου και αποτελεί «πνευματικό παιδί» του οδηγού NASCAR, Ryan Blaney και του φωτογράφου Larry Chen. Όπως βλέπουμε το μοντέλο συνδυάζει στο εξωτερικό του το μαύρο το λευκό και το κόκκινο χρώμα, έμπνευση η οποία προέρχεται από τα Ford GT40, που συμμετείχαν στον αγώνα Daytona 24 hour το μακρινό 1966.
 
Είναι εξοπλισμένο με ζάντες 20 ιντσών αλλά και με σπορ σύστημα ανάρτησης. Ωστόσο το πιο σημαντικό από τα χαρακτηριστικά του είναι ο V8 5,0 λίτρων κινητήρας της Ford ο οποίος με τη βοήθεια ενός κομπρέσορα της Roush έχει ανεβάσει στη συνολική ισχύ στους 700 ίππους και 610 Nm ροπής. Παράλληλα ένα νέο σύστημα εξάτμισης Cat-back της MagnaFlow είναι παρών, όπως και ισχυρά φρένα από την Wilwood.
 
Το εσωτερικό διαθέτει ένα πιο «σπαρτιατικό» σχεδιασμό ακολουθώντας τον αγωνιστικό χαρακτήρα, με τα καθίσματα NRG και το τιμόνι τύπου NASCAR να παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο.
 
Πριν πάει στην έκθεση της SEMA (13 Οκτωβρίου), η μοναδική Mustang θα δώσει το παρών στον αγώνα 1000Bulbs.com 500 που θα γίνει στην πίστα Talladega.    

Mercedes
test center