4 φωτογραφίες »

Η χριστουγεννιάτικη έκδοση της Flying Spur V8 κατασκευάστηκε με τη βοήθεια του τμήματος Mulliner.

Η «αγιοβασιλιάτικη» Bentley Flying Spur V8

14.274 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2020)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και έτσι η Bentley θέλοντας να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο για τις άγιες ημέρες, δημιούργησε και παρουσίασε μια αγιοβασιλιάτικη έκδοση της Flying Spur V8.


Στο εορταστικό δελτίο Τύπου με το οποίο παρουσίασε το νέο της μοντέλο η βρετανική μάρκα κάνει λόγο πως αποτελεί παραγγελία του Αγίου Βασίλη και για αυτό το λόγο έλαβε την ονομασία Bentley Flying Spur The Reindeer Eight, κάνοντας με αυτό τον τρόπο αναφορά στους 8+1 ταράνδους που είναι υπεύθυνοι να τραβούν το έλκηθρο του Αγίου Βασίλη.
 
Η χριστουγεννιάτικη έκδοση της Flying Spur V8 κατασκευάστηκε με τη βοήθεια του τμήματος Mulliner και στο εξωτερικό της φέρει ένα σκούρο κόκκινο χρώμα το οποίο προέρχεται από την εκτεταμένη γκάμα αποχρώσεων της μάρκας. Παράλληλα το μοντέλο, στο κάτω μέρος κοσμείται με σχέδια που θυμίζουν διαμάντια έχοντας λάβει γκρι απόχρωση. Το βασικό χαρακτηριστικό της Bentley Flying Spur The Reindeer Eight είναι το γεγονός πως αντί για το έμβλημα της εταιρείας φέρει έναν τάρανδο σε χρυσαφένιο χρώμα, ίδιο ακριβώς με αυτό που βλέπουμε στους τροχούς 22 ινστών.
 
Το εσωτερικό ακολουθεί το εξωτερικό, με αποτέλεσμα τα καθίσματα να είναι καλυμμένα με σκούρο κόκκινο δέρμα και χρυσαφένιες ραφές, την ίδια ώρα που τα πάνελ των θυρών και το ταμπλό έχουν λευκά ένθετα που απεικονίζουν σκηνές από τον Βόρειο Πόλο. Η εταιρεία αναφέρει επίσης πως μόλις ο οδηγός πατήσει το κουμπί που ενεργοποιεί τον κινητήρα ακούγεται ήχος από κουδούνια σαν αυτά που συναντούμε στα έλκηθρα του Αγίου Βασίλη!
 
Αναφορικά με την ισχύ, ο V8 διπλού τούρμπο 4,0 λίτρων κινητήρας συνεχίζει να προσφέρει 550 ίππους, ωστόσο η Bentley αστειεύεται και υπογραμμίζει πως για τις ανάγκες του πελάτη της την έχει αυξήσει με ακόμα οκτώ ταράνδους!  

SPRING SEAT
citroen