Η νέα G 350 d Professional διαθέτει άγρια και σχετικά λιτή εμφάνιση, θέλοντας να τονίσει πως είναι κατασκευασμένη για εκτός δρόμου χρήση.

Η αύξηση της απόστασης του πατώματος της νέα G 350 d Professional από το έδαφος τη βοηθάει ώστε να αποκτήσει γωνία προσέγγισης 36 μοιρών.

Στο εσωτερικό της νέας G-Class αυτό που ξεχωρίζει είναι η έλλειψη των premium στοιχείων, όπως οι ξύλινες επενδύσεις.

Η «σκληρή» G-Class

5.160 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/8/2016

Η Mercedes παρουσίασε μια ειδική έκδοση της G-Class, την G 350 d Professional, η οποία έχει "χτιστεί" για να αντέχει σκληρές εκτός δρόμου δοκιμασίες.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Μπορεί η Mercedes G-Class να απευθύνεται σε ένα πιο εύπορο αγοραστικό κοινό, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει την ικανότητα να «λερωθεί» με χώμα… Μάλιστα για να ενισχύσει τον off-road χαρακτήρα του μοντέλου της, η γερμανική φίρμα παρουσίασε τη νέα G 350 d Professional. Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως είναι ιδανική για εξαντλητική χρήση για εκτός δρόμου.

Εμφανισιακά η G 350 d Professional διαθέτει ματ μαύρη μάσκα, προστατευτικά προβολέων, και ζάντες αλουμινίου 16-ιντσών με μαύρο φινίρισμα. Το μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με μια αναβαθμισμένη ανάρτηση η οποία παρέχει επιπλέον απόσταση 1 εκ. από το έδαφος, η οποία βοηθά το SUV να έχει γωνία προσέγγισης 36 μοιρών.

Ο “macho” χαρακτήρας του οχήματος συναντάται και στην καμπίνα, είναι εμφανής η έλλειψη premium χαρακτηριστικών, όπως η ξύλινη επένδυση στο ταμπλό και το σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας, ωστόσο από την άλλη θα συναντήσουμε τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, αντιολισθητικό δάπεδο, καθώς και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα.

Κάτω από το καπό θα συναντήσουμε έναν πετρελαιοκινητήρα V6 3,0 λίτρων που παράγει 248 ίππους και 660 Nm ροπής. Με την κίνηση να περνάει στους τέσσερις τροχούς από ένα το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-Tronic Plus. Επιπροσθέτως η μόνιμη τετρακίνησή του συνοδεύεται με τρία ηλεκτρικά διαφορικά. Τέλος, όσον αφορά στις επιδόσεις η G 350 d Professional χρειάζεται 8,8 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα, με την τελική ταχύτητα να φτάνει στα 160 χλμ./ώρα.

16 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  G

Tags: MERCEDES G
 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια