4 φωτογραφίες »

Στην ουσία η BMW Χ2 M Mesh Edition λαμβάνει ένα νέο εξωτερικό πακέτο αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα της.

Νέα BMW Χ2 M Mesh Edition

2.054 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/9/2020

Μία νέα έκδοση της Χ2 παρουσίασε η BMW, η οποία πήρε την ονομασία M Mesh Edition και καθιστά το βαυαρικό SUV ακόμα πιο σπορ και περισσότερο ελκυστικό.


Στην ουσία η BMW Χ2 M Mesh Edition λαμβάνει ένα νέο εξωτερικό πακέτο αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα της. Το πιο προφανές εξωτερικό χαρακτηριστικό που συναντούμε είναι οι λαμπερές πορτοκαλί λεπτομέρειες στις πόρτες, τους τροχούς, το καπό, αλλά και στον προφυλακτήρα που κάνουν αντίθεση με το γκρι μεταλλικό χρώμα που έχει επιλεγεί για το αμάξωμα. Από κει και πέρα η μάρκα σημειώνει πως στη συγκεκριμένη έκδοση γίνεται χρήση διαφόρων χαρακτηριστικών από το M Sport X μοντέλο, όπως για παράδειγμα το μαύρο πλαίσιο στον κεντρικό αεραγωγό αλλά και τα προστατευτικά στις καμάρες των τροχών.
 
Συνεχίζοντας τα περιγράμματα της γρίλιας των νεφρών λαμβάνουν επίσης μαύρο φινίρισμα, όπως και το λογότυπο της μάρκας στο πίσω μέρος. Κλείνοντας με το εξωτερικό να σημειώσουμε πως φινίρισμα μαύρου χρωμίου λαμβάνουν οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, ενώ διατίθενται οι τυπικοί τροχοί των 19 ιντσών ή προαιρετικοί 20 ιντσών με μαύρες ή πορτοκαλί «ανταύγειες».
 
Στο εσωτερικό τα επιπλέον στοιχεία είναι λιγότερα και αρκούνται στα ειδικά πατάκια με πορτοκαλί περίγραμμα, στις ραφές των M Sport με ενσωματωμένα προσκέφαλα καθισμάτων που έχουν την ίδια απόχρωση, αλλά και στους προβολείς καλωσορίσματος που εμφανίζουν το λογότυπο του μοντέλου στο έδαφος.
 
Η BMW Χ2 M Mesh Edition θα είναι διαθέσιμη από τον προσεχή Νοέμβριο με τρεις ντίζελ επιλογές κινητήρων με ισχύ από 150 έως 231 ίππους, σε δύο βενζινοκίνητες με 136 και 178 ίππους και στην Plug-In υβριδική έκδοση με συνδυαστική ισχύ 220 ίππων και μέγιστη ροπή 385 Nm.

15 διαθέσιμα άρθρα για BMW  X2

Tags: BMW X2