Πήρε δική του A-Class μετά το δώρο του Best Car

5.537 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Ο νικητής του περσινού Best Car, που κέρδισε για 6 μήνες μία Mercedes A-Class με όλα τα έξοδα πληρωμένα, αρνήθηκε να αποχωριστεί το «αστέρι» και αγόρασε τελικά τη δική του A-Class.

Πολλοί έχουν όνειρο ζωής να αποκτήσουν ένα μοντέλο της Mercedes-Benz και λίγα μόνο λεπτά μέσα στην καμπίνα ενός εκ των αυτοκινήτων της γερμανικής premium φίρμας είναι ικανά για να... κολλήσει κάποιος ακόμη περισσότερο. Πόσο μάλλον όταν μπαίνεις, οδηγείς και απολαμβάνεις για 6 μήνες μια Mercedes A180d με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Εκεί γίνεται μονόδρομος η επιλογή μιας Mercedes A-Class για αγορά, ακριβώς όπως έγινε και με τον Δημήτρη Μαγκιώρη, τον περσινό νικητή του Best Car 2019 που βρέθηκε για 6 μήνες πίσω από το τιμόνι της A180d.

Πριν καν ολοκληρωθεί το εξάμηνο, ο Δημήτρης προχώρησε στην παραγγελία της δικής του Mercedes A-Class με ειδοποιό διαφορά το... χρώμα, αφού αντί του ασημί (το χρώμα του δώρου του Best Car 2019) επέλεξε το μαύρο για την δική του. Τι πιο διαχρονικό άλλωστε από το μαύρο;

Ο περσινός τυχερός δήλωσε «Το δώρο που μου πρόσφερε το περιοδικό AutoΤρίτη ως Best Car 2019 (6 μήνες δωρεάν οδήγησης της Mercedes Benz A180d) ήταν καθοριστικό προκειμένου να πάρω μια απόφαση και να προχωρήσω στην αγορά μιας παρόμοιας Mercedes σειράς A. Μετά από την πάροδο 6 μηνών με το δώρο σας (ασημί Mercedes) παραδίδω αυτήν και παραλαμβάνω παρόμοια (μαύρη Mercedes) που αγόρασα. AutoΤρίτη σας ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!».

Εμείς να ευχηθούμε με τη σειρά μας πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα στον Δημήτρη!

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda