Οι δοκιμές εξέλιξης του Audi RS Q3 συνεχίζονται.

Στο Ring το Audi RS Q3 (+vid)

Διαβάστηκε από 2288 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/9/2018
 

Οι δοκιμές εξέλιξης του Audi RS Q3 συνεχίζονται από τους μηχανικούς της εταιρείας, με το μοντέλο να «συλλαμβάνεται» από τους κατασκόπους τη στιγμή που πραγματοποιούσε γύρους στη πίστα του Nurburgring.

Όπως μπορούμε να δούμε παρόλο το πλήρες καμουφλάζ, το επερχόμενο ισχυρό SUV διαθέτει νέα γρίλια και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα οποία μαζί με κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίζει από τις λιγότερο ισχυρές εκδόσεις.
 
Ωστόσο η μεγαλύτερη διαφορά θα είναι στον κινητήρα, όπου το μοντέλο θα χρησιμοποιεί το ίδιο μηχανικό σύνολο με τα RS3 Sportback και RS3 Sedan. Ο υπερτροφοδοτούμενος πεντακύλινδρος κινητήρας 2.5-λίτρων αναμένεται να διατηρήσει την ισχύ των 400 ίππων και 480 Nm ροπής.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Audi αναμένεται να κάνει την παρουσίαση του νέου RS Q3 μετά τα μέσα του 2019 και κατά πάσα πιθανότητα θα συνδυαστεί μαζί με την αποκάλυψη του μικρότερο SQ3, το οποίο θα διαθέτει τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων που χρησιμοποιούν τα S3 Sportback και S3 σεντάν, με ισχύ 310 ίππων.
 
Δείτε το επερχόμενο Audi RS Q3 να δοκιμάζεται στο Nurburgring
 

Tags: AUDI Q3