Ο οίκος δεν έχει κάνει γνωστό αν έχει ασχοληθεί με το κομμάτι της ισχύος.

To Nissan Leaf... σπορ!

3.458 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2019)

Το Leaf αποκτά τώρα πιο «άγριο» χαρακτήρα χάρη στα καλούδια που του έδωσε ο οίκος Kuhl Racing.

Το δεύτερης γενιάς Nissan Leaf είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ηλεκτρικά μοντέλα στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι συνεπώς λογικό θα μην περνά απαρατήρητο από τους βελτιωτικούς οίκους.
 
Σε αυτή την περίπτωση, η Kuhl Racing αποφάσισε να ασχοληθεί με την εμφάνιση του Leaf, προσφέροντας του, μεγαλύτερα φτερά, νέους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, ειδικές ποδιές στο πλάι, αεροτομή στο πίσω μέρος της οροφής και νέο διαχύτη χαμηλά, δημιουργώντας ένα πολύ σπορτίφ και επιθετικό προφίλ που όμοιό του δεν έχουμε συναντήσει για το ηλεκτρικό Nissan.
   
Το αποτέλεσμα είναι εκκωφαντικό, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με αυτές τις ξεχωριστές ζάντες που έχουν ασημί φινίρισμα στην δεξιά πλευρά και χρυσό από την αριστερή και την μικρή απόσταση που έχει πλέον το αυτοκίνητο από το έδαφος.
 
Ο οίκος δεν έχει κάνει γνωστό αν έχει ασχοληθεί με το κομμάτι της ισχύος, κάτι που πιθανότατα σημαίνει πως το αυτοκίνητο αποδίδει είτε 149 άλογα και 319 ροπής στην βασική του έκδοση ή 217 άλογα και 340 Νm ροπής στην έκδοση e+ με την ηλεκτρική αυτονομία να φτάνει είτε τα 241 είτε τα 364 χιλιόμετρα αντίστοιχα.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN