4 φωτογραφίες »

Το εμπορικό λανσάρισμα της Mercedes CLA Shooting Brake (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) θα εκκινήσει στα μέσα Ιανουαρίου, με τα πρώτα αυτοκίνητα να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους τον προσεχή Μάρτιο.

Τον Ιανουάριο η Mercedes CLA Shooting Brake

5.090 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/8/2014

Στις 12 Ιανουαρίου 2015, στην Διεθνή Έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ, η Mercedes προγραμματίζει το ντεμπούτο της νέας Shooting Brake έκδοσης της CLA, με τη διάθεσή της να ξεκινάει από τον προσεχή Μάρτιο.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Από την Shooting Brake «φρενίτιδα» που επικρατεί στην Mercedes, δεν θα «γλιτώσει» ούτε η CLA. Το παραπάνω δεν είναι νέο, καθώς πριν καν κυκλοφορήσει στους δρόμους η «κανονική» Mercedes CLA, η γερμανική φίρμα είχε ανακοινώσει, δια στόματος του διευθυντή σχεδίασης Gordon Wagener, ότι στα σχέδιά τους έχουν την κατασκευή και έκδοσης Shooting Brake.

Αυτό που είναι νέο, είναι οι χρόνοι λανσαρίσματος, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την Mercedes CLA Shooting Brake το ευρύ κοινό θα έχει τη δυνατότητα να τη δει από κοντά για πρώτη φορά στο Ντιτρόιτ, στην Διεθνή Έκθεση NAIAS 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 με 25 Ιανουαρίου 2015. Το εμπορικό λανσάρισμα του επερχόμενου γερμανικού μοντέλου θα εκκινήσει μέσα στον ίδιο μήνα, με τα πρώτα αυτοκίνητα να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους τον προσεχή Μάρτιο.

Σε ό,τι αφορά στο ίδιο το αυτοκίνητο, για μία ακόμα φορά εξασφαλίσαμε κατά αποκλειστικότητα από τον «κατάσκοπό» μας, τρεις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες του. Όπως φαίνεται σε αυτές, η Mercedes CLA Shooting Brake δεν θα διαφέρει από το 4θυρο κουπέ μοντέλο από την μεσαία κολόνα και μπροστά, καθώς από εκεί και πίσω, η προσάρτηση του έξτρα όγκου, αλλάζει την εικόνα, προς όφελος της ευρυχωρίας επιβατών και αποσκευών.

Η γκάμα των κινητήρων, τέλος, θα προέλθει από την «κανονική» Mercedes CLA. Η βασική έκδοση βενζίνης φέρει ένα μοτέρ 1,6 λτ. απόδοσης 122 (CLA 180) και 156 ίππων (CLA 200). Πιο πάνω τοποθετείται η 2λιτρη CLA 250 των 211 ίππων, ενώ κορυφαία έκδοση βενζίνης θα είναι η CLA 45 AMG των 360 αλόγων. Αναφορικά με τις πετρελαιοκίνητες Mercedes CLA Shooting Brake, η μικρή εκδοχή θα φορά το 1.500άρι μοτέρ των 109 ίππων (CLA 180 CDI) και η επόμενη (CLA 200 CDI) θα εξοπλίζεται με diesel σύνολο 1,8 λτ., απόδοσης 136 ίππων. Κορυφαία έκδοση πετρελαίου θα είναι η CLA 220 CDI των 170 ίππων.

33 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  CLA