Βλέπετε την Αlfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Τον Ιούνιο η Alfa Romeo Giulia GTA;

3.000 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2020)

Η Alfa Romeo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο στις 24 Ιουνίου, θέλοντας να γιορτάσει με αυτό τον τρόπο τα 110α γενέθλιά της και δεν αποκλείεται το μοντέλο αυτό να αφορά μια πιο «καυτή» έκδοση της Giulia.

Μέχρι αυτή τη στιγμή η φημολογία που είχε αναπτυχθεί γύρω από το νέο αυτοκίνητο της ιταλικής φίρμας είχε να κάνει με την Tonale και τη Stelvio, ωστόσο σήμερα νέα ρεπορτάζ από ξένα αποκαλύπτουν με τη μορφή φημολογίας πως το μοντέλο αυτό θα είναι η πιο ισχυρή έκδοση της Giulia.
 
Συγκεκριμένα αναφέρουν πως πρόκειται για την Giulia GTA που θα βρίσκεται πάνω από το Quadrifoglio και θα αποτελεί την αναβίωση της Gran Turismo Alleggerita. Η «καυτή» Giulia δε θα είναι μόνιμο μέλος στη γκάμα της φίρμας, διότι είναι προγραμματισμένη να κατασκευαστεί σε ένα περιορισμένο όγκο μονάδων για την ευρωπαϊκή αγορά.
 
Η ισχύς του εν λόγω μοντέλου θα φτάσει περίπου τους 620 ίππους, ενώ η ροπή τα 600 Nm, όντας εξοπλισμένη από τον twin-turbo 2,9 λίτρων V6 κινητήρα. Το μοτέρ θα συνδυαστεί αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων της ZF. Τέλος υποστηρίζεται πως για να τιμήσει τον χαρακτηρισμό «Alleggerita» που σημαίνει ελαφρύς η νέα Giulia θα είναι περίπου 20 κιλά ελαφρύτερη από το κλασικό μοντέλο.
 
Αν όλα τα παραπάνω επαληθευτούν η νέα Alfa Romeo Giulia GTA θα παρουσιαστεί σε μία ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 24 Ιουνίου.

Toyota
test center