Αποπληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας με μηνιαίες άτοκες δόσεις από 13 ευρώ, προσφέρει η Anytime.

Πληρωμή με το μήνα

Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/3/2016

Η Anytime προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους με μηνιαίες άτοκες δόσεις, από 13 ευρώ πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα. Παράλληλα η ασφάλιση του αυτοκινήτου γίνεται εύκολα και γρήγορα, από το internet ή το τηλέφωνο, σε λιγότερο από 5 λεπτά, με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο να έρχεται στο e-mail σας εκείνη τη στιγμή. Μάλιστα όσοι κλείσουν το συμβόλαιό τους μέσω διαδικτύου υπάρχει έκπτωση 10%, ενώ τέλος, όλα τα πακέτα ασφάλισης προσφέρονται με την εγγύηση της Interamerican.


Ασφάλεια με δυνατότητα εξατομίκευσης
Τα ασφαλιστικά πακέτα MyDynamis δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να διαμορφώσει το δικό του ασφαλιστικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις του και τις προσωπικές του ανάγκες. Ξεκινώντας από ένα βασικό πρόγραμμα υποχρεωτικών καλύψεων κι έπειτα προσθέτοντας όποιες από τις προαιρετικές καλύψεις ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, δημιουργείται το δικό του, εξειδικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης. Έτσι, εξοικονομεί χρήματα αφού δεν επιβαρύνεται με καλύψεις που δεν του είναι απαραίτητες, ενώ παράλληλα οι επιπρόσθετες καλύψεις προσφέρονται σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές.

Δωρεάν καλύψεις
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσφέρει μια σειρά από εκπτώσεις, οι οποίες είναι:
Ηλικίας 8% για οδηγούς από 30 – 65 ετών, Οδικής Εμπειρίας 4%, για οδηγούς με άδεια ικανότητας οδήγησης (δίπλωμα) άνω των 10 ετών, Δημόσιου Υπαλλήλου 6% για εν ενεργεία Δημοσίους Υπαλλήλους, Πολυτέκνου 10% για έχοντες τρία τέκνα και άνω, Οικογένειας 5% για ασφάλιση 3 οχημάτων της ίδιας οικογένειας, Οδηγού 6% σε σχέση με την κατηγορία Bonus Malus 2 για νέους ή ήδη ασφαλισμένους της χωρίς ιστορικό ζημιάς, με υπαιτιότητα στην αστική ευθύνη τα τρία τελευταία χρόνια και τέλος επιπρόσθετη έκπτωση 5% για πελάτες της που είναι ασφαλισμένοι στην Υδρόγειο για πάνω από 5 χρόνια, με μηδενικό ιστορικό ζημίας κατά την ίδια χρονική περίοδο. 

 

Τελευταία νέα