Με έδρα τη Λάρισα, η Bosch Car Service Σιωτούλης Ι. - Μπουντίνας Ν. Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των συνεργείων αυτοκινήτων για  πάνω από 25 χρόνια.

Με έδρα τη Λάρισα, η Bosch Car Service Σιωτούλης Ι. - Μπουντίνας Ν. Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των συνεργείων αυτοκινήτων για  πάνω από 25 χρόνια.

Σιωτούλης Μπουντίνας Bosch Car & LPG άριστη εξυπηρέτηση και εμπειρία στην συντήρηση και την επισκευή στην Λάρισα

9548 Επισκέψεις στο άρθρο

Kάτι σημαίνει για μία επιχείρηση η πολύχρονη παρουσία της σε μια απαιτητική αγορά. H Bosch Car Service Σιωτούλης Ι. - Μπουντίνας Ν. Ο.Ε. από την Λάρισα μετράει ήδη παραπάνω από 25 χρόνια στον κλάδο του service αυτοκινήτων!

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
ΧΑΛΚΙΔΗΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - BOSCH CAR SERVICE

Με έδρα τη Λάρισα, η Bosch Car Service Σιωτούλης Ι. - Μπουντίνας Ν. Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των συνεργείων αυτοκινήτων για  πάνω από 25 χρόνια. Μεταξύ άλλων, ειδικεύεται στην υγραεριοκίνηση παρέχοντας στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο την άριστη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη, έχει εξοπλίσει το συνεργείο της με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σε συνάρτηση με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης. Στο συνεργείο αυτό θα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο αυτοκίνητο σας, θα αντιμετωπιστεί άμεσα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο κόστος

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όσον αφορά την υγραερικίνηση, θα βρείτε τα καλύτερα συστήματα υγραεριοκίνησης (Lovato & Tartarini). Για την επισκευή του αυτοκινήτου σας διαθετει γνήσια ανταλλακτικά Bosch και μπαταρίες για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Επιπλέον, διαθέτει ελαστικά και αμορτισέρ άριστης ποιότητας, ενώ αναλαμβάνει την ευθυγράμμιση, τη ζυγοστάθμιση, τον έλεγχο για ΚΤΕΟ και το service για όλους τους τύπους αυτοκινήτων!.

Αναλυτικότερα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

-Service παντός τύπου αυτοκινήτου
- Πλήρης Διαγνωστικός έλεγχος με σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία
- Έλεγχος  επισκευή  A/C, πλήρωση φρέον 134 & 1234rf οικολογικό
- Τοποθέτηση και Συντήρηση Υγραερίου (Lovato & Tartarini)
- Πλήρης Ηλεκτρολογικός & Μηχανολογικός & Ηλεκτρονικός  έλεγχος
- Συντήρηση Επισκευή, Κινητήρων

- Ελαστικά  - Αμορτισέρ - Ζυγοστάθμιση
- Ευθυγράμμιση με Νέο Σύχρονο Εξοπλισμό.

- Με κάθε πλήρες Service, δωρεάν έλεγχος 20 σημείων
- Μεγάλη γκάμα Ανταλλακτικών και Λιπαντικών
- Έλεγχος Επισκευή Συστήματος Διεύθυνσης, Πέδησης, Αναρτήσει
- Προετοιμασία  ΚΤΕΟ

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ - BOSCH CAR SERVICE
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 1, ΛΑΡΙΣΑ