Βρίσκεις όλα τα Αξεσουάρ αυτοκινήτου με 1 κλίκ

45915 Επισκέψεις στο άρθρο

Προϊόντα & Αξεσουάρ αυτοκινήτου για βελτίωση, επιδόσεις, χρηστικότητα, προστασία, εξοικονόμηση ή απλά αυτά που ομορφαίνουν την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου σου (και τις ώρες που περνάς με αυτό). Ότι ψάχνεις, το βρίσκεις με 1 κλίκ πλέον.

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST
Προϊόντα κατά της φθοράς για υψηλότερη μεταπωλητική αξία

Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει ένας υποψήφιος αγοραστής, ανεξάρτητα από τη σχέση του με το χώρο του αυτοκινήτου είναι η εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Μικρές γρατζουνιές, θαμπάδα και όλα τα σχετικά «κόβουν πόντους» από τη συνολική εικόνα και κάνουν το όχημα να δείχνει παλαιότερο από ότι πραγματικά είναι.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνουν προϊόντα που προστατεύουν την εμφάνιση τόσο σε επίπεδο χρώματος όσο και στο εσωτερικό (ταμπλό, καθίσματα, τιμόνι κτλ.)

Μερικά από αυτά είναι οι ειδικές αλοιφές που προστατεύουν το χρώμα, τα καλύμματα καθισμάτων, τα προστατευτικά του τιμονιού, οι αντηλιακές μεμβράνες καθώς και τα προϊόντα που καθαρίζουν και προστατεύουν το ταμπλό από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Σημαντικότατο ρόλο στη προστασία από τον ήλιο παίζει επίσης και η λεγόμενη «κουκούλα» που καλύπτει όλο το αυτοκίνητο και δεν τον αφήνει να προκαλέσει το λεγόμενο «ξεθώριασμα» είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά.

Αξεσουάρ με υψηλή χρηστικότητα

Είτε φεύγεις για διακοπές είτε μεταφέρεις συχνά κάποιο σχετικά μεγάλο όγκο προϊόντων, μια σχάρα ή μια μπαγκαζιέρα σίγουρα θα σου «λύσει τα χέρια» καθώς προσφέρει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο με μηδενικές επιπτώσεις στην οδήγηση σου.

Πέρα από το πρακτικό κομμάτι του ζητήματος, μια τέτοια αγορά μειώνει και τον κίνδυνο ατυχήματος (τρακαρίσματος ή ακόμα και τραυματισμού). Αρκεί μόνο να σκεφτείς πόσο εύκολα μπορεί να «πεταχτεί» κάποιο αντικείμενο που έχεις φορτώσει στα πίσω καθίσματα προς εσένα σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος.

Προϊόντα για να γλιτώσεις λεφτά

Αρκεί ένα παράδειγμα για να καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε.

Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει με σταθερούς ρυθμούς και σύντομα θα είναι απαραίτητη η χρήση κλιματισμού για διατήρηση της επιθυμητής (χαμηλής) θερμοκρασίας στο αυτοκίνητο η οποία, δυστυχώς, προκαλεί αύξηση στην κατανάλωση καυσίμου. Ήξερες, όμως, ότι υπάρχει τρόπος να περιορίσεις κατά πολύ τη χρήση του κλιματισμού;

Μέσω της τοποθέτησης ειδικών αντηλιακών μεμβρανών όχι μόνο προστατεύεις το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, αλλά μπλοκάρεις και τη θερμότητα που μεταφέρουν οι ακτίνες του ήλιου που εισχωρούν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αρα δεν ανάβεις τόσο συχνά τον κλιματισμό οπότε «καις» λιγότερο!

Αξεσουάρ που θα κάνουν εύκολη ή όμορφη τη ζωή σου

Σε αυτή την κατηγορία, τα μόνα στοιχεία που πρέπει να προσδιορίσεις είναι οι ανάγκες και το μπάτζετ σου!

Τάμπλετ που συνδέονται στο ίντερνετ όποτε θελήσεις, GPS που σου δείχνουν την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις αλλά και την κίνηση στους δρόμους, ηχοσυστήματα που σου προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Μέχρι και το παρκάρισμα μπορεί να γίνει παιχνίδι! Αν το αυτοκίνητό σου δε συμβαδίζει πλέον τόσο πολύ με την τελευταία τεχνολογία και δεν είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες παρκαρίσματος, μπορείς να τους τοποθετήσεις μέσω τεχνικών από το κατάστημα της επιλογής σου. Απλά σκέψου πόσο χρόνο (και εκνευρισμό) θα γλιτώνεις σε καθημερινή βάση.

TIP: Δε χρειάζεται να περιμένεις πάντα την «εποχή» του κάθε προϊόντος για να κάνεις την αγορά. Αν ενδιαφέρεσαι, για παράδειγμα, να αγοράσεις και να τοποθετήσεις αντηλιακές μεμβράνες, μη περιμένεις τον καύσωνα για να το κάνεις! Πραγματοποιώντας τη διαδικασία σε άλλη εποχή (ακόμα και λίγο πριν ανέβει η θερμοκρασία) γλιτώνεις χρόνο, καθώς δεν θα έχουν τόσο φόρτο εργασίας τα σχετικά καταστήματα, ενώ σε μερικές περιπτώσεις γλιτώνεις και χρήμα καθώς είναι πολύ πιθανό να εντοπίσεις πολύ καλύτερες προσφορές σε σχέση με περιόδους που η ζήτηση θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Αν Ψάχνεις, Βρίσκεις επιλεγμένες επιχειρήσεις & e-shops για αξεσουάρ αυτοκινήτου με 1 κλίκ εδώ