ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

  37332 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/5/2021

  Στον Καλογερόπουλο θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων για το αυτοκίνητο σας και όχι μόνο! Δεν γίνεται να μην βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε!

  Η εταιρεία Καλογερόπουλος δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών σε προϊόντα Car, Home, Μarine και DJ από το 1992.
  Οθόνες, multimedia, ηχεία, subwoofers,κάμερες και πολλά άλλα σχετικά με το αυτοκίνητο, το σπίτι και το σκάφος.

  Ειδικεύονται σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προσφέρουμε στους πελάτες τους το καλύτερο αποτέλεσμα από προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών του χώρου με τους οποίους συνεργάζονται 
  Ειδικεύονται σε συστήματα CarPlay/Android Auto για την αναβάθμιση και την καλύτερη εμπειρία Smartphone στο αυτοκίνητο σας.   

  Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης τους, η εταιρεία αναλαμβάνει την εγκατάσταση ή αναβάθμιση εργοστασιακών προιόντων (retrofit parts) στο αυτοκίνητο σας.

  Με βασικό γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση στις ανάγκες σας, το 1997 δημιούργησαν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kalogeropoulos.gr ένα από τα πρώτα Οn-line Shop στον χώρο του internet. Κύριο μέλημά η συνεχής ανανέωση προϊόντων και project για την καλύτερη εμπειρία και ευκολία του πελάτη.

  Τα 30 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο εγγυώνται την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  O επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, είναι χαρακτηριστικά της εταιρίας τα οποία προσδίδουν ικανοποίηση στους πελάτες και στους συνεργάτες που μας εμπιστεύονται.

  Στον Καλογερόπουλο θα βρείτε οθόνες τελευταίας τεχνολογίας και όχι μόνο!
  Εάν θέλετε λοιπόν να αναβαθμίσετε την τεχνολογία του αυτοκινήτου σας, το κατάστημα του κ.  Καλογερόπουλου διαθέτει όλα τα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Μια επίσκεψη μόνο στην ιστοσελίδα τους φτάνει για να βρείτε ότι σας ταιριάζει. Διατηρεί e-shop, που είναι από τα πρώτα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα, και μάλιστα προσφέρει τα προϊόντα με πληρωμή σε 6 δόσεις

  Θα βρείτε οθόνες (1Din/2Din/ΟΕΜ) για την κεντρική κονσόλα, την οροφή και τα προσκέφαλα του αυτοκινήτου σας, προϊόντα infotainment και multimedia, retrofit προϊόντα, ηχεία, κάμερες καταγραφής και οπισθοπορείας, αντικλεπτικά συστήματα για την προστασία του οχήματος σας, λύσεις για την αναβάθμιση της εργοστασιακής οθόνης εγκαθιστώντας Apple Car Play & Android Auto, και οτιδήποτε άλλο αξεσουάρ αντίστοιχου τύπου μπορεί να χρειαστείτε.

  Φυσικά οι διευκολύνσεις που έχουν να προσφέρουν δεν τελειώνουν εκεί, αφού υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής του δικού σας συστήματος για επισκευή σε προνομιακές τιμές, όπως και η δυνατότητα πληρωμής είτε με κάρτα, είτε με αντικαταβολή.

  Στα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος Καλογερόπουλος θα βρείτε:


  Στα βίντεο που ακολουθούν απολαύστε τα άψογα projects του Καλογερόπουλου 
   

   

  KALOGEROPOULOS
  Καλέστε:  2106717711 
  Δείτε με 1 κλικ: www.kalogeropoulos.gr
  Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/www.kalogeropoulos.gr/