Μεμβράνες αυτοκινήτου - Τα 9 πλεονεκτήματα!

6559 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Glasscoat Tech του κ. Γιαννικέλη είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών στα αυτοκίνητα. Γνωρίζει, συμβουλεύει και αν το επιθυμείτε, εγκαθιστά μεμβράνες (σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές)!

Όλο τον χρόνο προσφέρουν καλύτερη αισθητική και …διακριτικότητα. Από ¶νοιξη μέχρι και τέλος Φθινοπώρου (σχεδόν όλο τον χρόνο λοιπόν, αφού μιλάμε για την ηλιόλουστη Ελλάδα) διπλά χρήσιμες. "Κόβουν" ζέστη, αντηλιά και (έμμεσα) κόστος καυσίμων.

Η υψηλή θερμοκρασία δεν… συμφέρει το αυτοκίνητο ενώ ταλαιπωρεί και τους επιβαίνοντες σε αυτό. "Καίγονται" ταμπλώ, δερμάτινες επικαλύψεις, ταπετσαρίες κλπ.
"Τυφλώνονται" οι οδηγοί & οι συνεπιβαίνοντες (με ότι αυτό σημαίνει για λόγους υγείας μα και οδικής ασφάλειας). Πετάμε και χρήματα στον δρόμο αφήνοντας ανοικτό μόνιμα το A/C μας.    Για προσφορά-Καλέστε: 210 6047200

Mία αξιόπιστη και όχι "περιττή" λύση. Η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών. Τα κέρδη από την τοποθέτηση μεμβρανών δεν είναι αόριστα, το αντίθετο, είναι πολλά και σημαντικά.
Κάτι που σημαίνει και γρήγορη απόσβεση !

9 πλεονεκτήματα!
- προστασία για όσους πάσχουν από δερματοπάθειες και οφθαλμολογικά νοσήματα.
- αισθητή μείωση της θερμοκρασίας της καμπίνας επιβατών τους καλοκαιρινούς μήνες.
- πιο αποδοτική λειτουργία κλιματιστικού και περιορισμένη χρήση του,
- με μικρότερη κατανάλωση.
- προστασία για τις ευπαθείς ομάδες (μικρά παιδιά - βρέφη - ηλικιωμένους).
- μείωση της υπεριώδους (Ultra Violet) ακτινοβολίας Α και Β.
- αντικλεπτικές ιδιότητες.
- προστασία από τα κακορυθμισμένα φώτα το βράδυ.
- συγκράτηση θραυσμάτων σε περίπτωση ατυχήματος, (ασφάλεια).

Αν ψάχνετε εγκαταστάτη με εμπειρία!
Glasscoat Tech του. κ. Γιαννικέλη. Διαθέτει φήμη. Έχει την απαραίτητη ειδίκευση και μεγάλη εμπειρία. Στόχος της είναι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες τοποθέτησης. Το πετυχαίνει διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία, πάνω στην τοποθέτηση μεμβρανών.

ΓΙΑΝΝΙΚΕΛΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
Καλέστε: 2106047200
Δείτε: https://giannikelis.gr/