Φορτιστές Orion από την MC-Chargers!

3316 Επισκέψεις στο άρθρο

Η MC-Chargers πρωτοπορεί στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Η Mc Chargers εισήλθε δυναμικά στην αγορά των ηλεκτρικών φορτιστών τον Νοέμβριο του 2019, όπου ανακοίνωσε τη νέα σειρά φορτιστών Orion για ηλεκτρικά οχήματα.

INTERSYS
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Η κατασκευή των φορτιστών της εταιρείας MC-Chargers γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα μέσω εξειδικευμένου προσωπικού, που βελτιώνει την υπάρχουσα τεχνολογία και αναπτύσσει νέα. Η σειρά φορτιστών ORION ήρθε να καλύψει ένα ευρύ φάσμα της αγοράς, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα σε κάθε επαγγελματία και ιδιώτη.

Kοινοποίησε το »

 
Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες ανά περίπτωση. Έτσι δημιούργησε ένα δίκτυο πελατών που αντιπροσωπεύει τις θεμελιώδης κοινωνικές ομάδες όπως είναι οι πρατηριούχοι, οι ιδιοκτήτες συνεργείων αυτοκινήτων, οι ιδιοκτήτες στόλων οχημάτων, εμπορικών κέντρων και πολλών άλλων.

Οι φορτιστές της Mc-Chargers καλύπτουν  μέχρι σήμερα τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας όπως  Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Καβάλα, Ρόδο, Πάτρα, Κόρινθο, Καρπενήσι, Χαλκίδα και συνεχίζουν!
 
 
Οι φορτιστές της MC CHARGERS είναι κατάλληλοι για:
- Πρατήρια Υγρών Καυσίμων
- Συνεργεία Αυτοκινήτων - Δημόσιους
- Εταιρικούς Στόλους Οχημάτων
- Κατοικίες
– Πολυκατοικίες
– Μικρές γειτονιές
- Εμπορικά κέντρα, Super Markets, Cinemas, Αθλητικές Εγκαταστάσεις κ.ο.κ.
- Ξενοδοχεία
- Δημόσιους και Ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης
 

Η παροχή στήριξης είναι πολύ σημαντικός τομέας της εταιρείας Mc-Chargers, διότι ασχολείται με υπερσύγχρονες  τεχνολογίες  και καταλαβαίνει την ανησυχία του πελάτη όσον αφορά στην εγκατάσταση και συντήρηση, για αυτό παρέχει 24ωρη τεχνική υποστήριξη. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] ή στο τηλ: 2316 020047
Mc-Chargers
Τηλ: 2316 020047
e-mail: [email protected]
https://www.mc-chargers.com

 

Kοινοποίησε το »