Κορυφαία εταιρία στις εγκαταστάσεις μεμβρανών

3621 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2021

Η NCK Design είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών και μεμβρανών αλλαγής χρώματος σε αυτοκίνητα και σκάφη.

 
Η υψηλή θερμοκρασία δεν… συμφέρει το αυτοκίνητο ενώ ταλαιπωρεί και τους επιβαίνοντες σε αυτό. "Καίγονται" ταμπλώ, δερμάτινες επικαλύψεις, ταπετσαρίες κλπ.
"Τυφλώνονται" οι οδηγοί & οι συνεπιβαίνοντες (με ότι αυτό σημαίνει για λόγους υγείας μα και οδικής ασφάλειας). Πετάμε και χρήματα στον δρόμο αφήνοντας ανοικτό μόνιμα το A/C μας.   

Mία αξιόπιστη και όχι "περιττή" λύση. Η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών. Τα κέρδη από την τοποθέτηση μεμβρανών δεν είναι αόριστα, το αντίθετο, είναι πολλά και σημαντικά.
Κάτι που σημαίνει και γρήγορη απόσβεση!

9 πλεονεκτήματα!
- προστασία για όσους πάσχουν από δερματοπάθειες και οφθαλμολογικά νοσήματα.
- αισθητή μείωση της θερμοκρασίας της καμπίνας επιβατών τους καλοκαιρινούς μήνες.
- πιο αποδοτική λειτουργία κλιματιστικού και περιορισμένη χρήση του,
- με μικρότερη κατανάλωση.
- προστασία για τις ευπαθείς ομάδες (μικρά παιδιά - βρέφη - ηλικιωμένους).
- μείωση της υπεριώδους (Ultra Violet) ακτινοβολίας Α και Β.
- αντικλεπτικές ιδιότητες.
- προστασία από τα κακορυθμισμένα φώτα το βράδυ.
- συγκράτηση θραυσμάτων σε περίπτωση ατυχήματος, (ασφάλεια).

Αν ψάχνετε εγκαταστάτη με εμπειρία!                  Καλέστε2130313158

Η ΝCK Design δραστηριοποιείται στον τομέα τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών, μεμβρανών ασφαλείας και μεμβρανών αλλαγής χρώματος σε αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη αναψυχής, jet ski.                   

 Διαθέτει την απαραίτητη ειδίκευση και την μεγάλη εμπειρία, ενώ συνεργάζεται  με κορυφαίους οίκους παραγωγής αντιηλιακών μεμβρανών, όπως η 3M, SOTT, AVERY, KPMF, PREMIUM SHIELD, ARLON, GRAFITYP. Στόχος της είναι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες τοποθέτησης. Το πετυχαίνει διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία, πάνω στην τοποθέτηση μεμβρανών.

Η εταιρεία στεγάζεται σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο 240 τ.μ. που εδρεύει στην Λεωφόρο Φυλής 79 στα Άνω Λιόσια. Εκεί θα βρείτε εγκαταστάσεις προεργασίας και τελικής εφαρμογής ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μοναδικό. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
  • Αντιηλιακές μεμβράνες
  • Μεμβράνες αλλαγής χρώματος
  • Ξεθάμπωμα φαναριών
  • Μεμβράνες ασφαλείας
  • Γυάλισμα - Κέρωμα

NCK DESIGN
Καλέστε2130313158
Δείτε: http://www.nckdesign.gr/

 
  • ΘοδωρήςΤσέλας

    Δεν είναι μόνο η επαγγελματική κατάρτιση του Νίκου και της ομάδας του και πόσο συνταρακτικά καλή δουλειά κάνουν. Είναι και το πόσο εξαιρετικά παιδιά είναι... Επαγγελματίες με ήθος! Εύγε και εις ανώτερα