Η Trade Wind έχει υιοθετήσει και τις νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας ένα από τα πιο ενημερωμένα και αξιόπιστα e-shop της αγοράς.

Δείτε τα best sellers του ηλεκτρονικού καταστήματος στο trade-wind.gr

Λιπαντικά και χημικά προϊόντα σε μοναδική ποικιλία

5170 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/2/2021

Μία ευρεία γκάμα λιπαντικών και χημικών, ιδανικών για την προστασία και τη συντήρηση του κινητήρα σας, προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα Trade Wind.

 
Η εταιρεία Trade Wind  ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και μια μοναδική ποικιλία προϊόντων, για την κάλυψη όλων των αναγκών.

Ήδη από το 2006 όμως, η Trade Wind έχει υιοθετήσει και τις νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας ένα από τα πιο ενημερωμένα και αξιόπιστα e-shop της αγοράς. Στο trade-wind.gr λοιπόν, μπορείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα λιπαντικών και χημικών για την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τα best sellers των καταναλωτών.

Τα Best Sellers του Trade Wind
  • Lamco Ultra Super (15 ευρώ)
Ενισχυμένο λιπαντικό βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων. Κατάλληλο για όλους τους κινητήρες συμπεριλαμβανομένων και των πολυβάλβιδων και καταλυτικών. Συνίσταται για 8.000 χλμ.
  • Motorkote 295 ML (18,50 ευρώ)
To Motorkote είναι υπερλιπαντικό-αντιτριβικό που δημιουργεί μια υπέρ λιπαντική επικάλυψη στα μέταλλα με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση των τριβών, της υπερθέρμανσης και της φθοράς του κινητήρα. Η ιπποδύναμη αυξάνεται κατά 10% στον πρώτο μήνα χρήσης, οικονομία στα καύσιμα από 5% έως 15% και αξιοσημείωτη μείωση στην φθορά του κινητήρα. Δεν μεταβάλλει το ιξώδες του λιπαντικού γιατί δεν αναμιγνύεται με αυτό. Δεν περιέχει τεφλόν, σιλικόνη, γραφίτη, μολυβένιο η οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές χημικό. Χρησιμοποιείται σε τετράχρονους και δίχρονους κινητήρες, σε σασμάν - γραναζοκιβώτια, υδραυλικά συστήματα, διαφορικά. 
  • Cas trol Syntrans Multivechicle (11,50 ευρώ)
100% συνθετικό λιπαντικό χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων που συνιστάται για τα περισσότερα συστήματα χειροκίνητης μετάδοσης, για τα οποία απαιτείται λιπαντικό επιπέδου ποιότητας API GL-4
  • Selenia Gold (14,90 ευρώ)
Λιπαντικό συνθετικής βάσης για ατμοσφαιρικούς κινητήρες, Turbo και πολυβάλβιδους για βενζίνη ή Diesel. Η ειδική σύνθεση του εξασφαλίζει βελτιωμένη ψυχρή εκκίνηση, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εξαιρετική προστασία του κινητήρα σας.