Το «ατού» στο προγραμματισμό κλειδιών (vid)

4464 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/6/2021

Στην Ribas Stores θα βρείτε το TDB1000 της Diagnostic Box Team είναι μία συσκευή προγραμματισμού κλειδιών αυτοκινήτου απευθείας από την θύρα OBD του αυτοκινήτου.

Το ΤDB1000 είναι το μοναδικό μηχάνημα στην αγορά το οποίο λειτουργεί χωρίς χρήση Token και όποιας άλλης χρέωσης. Συνδυάζει τα πολύπλοκα συστήματα προγραμματιμσού κλειδιών με λεπτομερείς τεχνικές πληροφορίες και υποστήριξη, έτσι ώστε να είναι πολύ απλό στη χρήση. Στην ουσία συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για να κάνει τον προηγμένο προγραμματισμό κλειδιών εργαστηρίου απλό και προσιτό.

Το βασικό πλεονέκτημα της συσκευής είναι ότι δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει το λογισμικό το οποίο θέλει μόνο, με αποτέλεσμα να γλυτώνει χρήματα, αφού δεν αγοράζει κάτι το οποίο δεν χρειάζεται. Άλλα εφόσον στην πορεία το χρειαστεί μπορεί να το αγοράσει. Επιπλέον η συσκευή είναι συμβατή με τα μοντέλα αυτοκίνητων των Peugeot, Citroen, Ford, Volvo, Renault, Smart, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Opel.

Ας δούμε μερικές από τις λειτουργίες του TDB1000:

. Προγραμματισμός κλειδιών τύπου Transponder.
. Προγραμματισμός τηλεχειρισμών κλειδιών.
. Ανάγνωση κωδικού PIN Immobilizer.
. Μηδενισμός τηλεχειρισμών  μεταχειρισμένων κλειδιών.
. Προγραμματισμός κλειδιών SMART PROXIMITY.
. Απλή και εύκολη χρήση.
. Χαμηλό κόστος χρήσης λογισμικού.
. Απλός τρόπος αναβάθμισης μεσώ υπολογιστή.
. On line πληροφορίες μεσώ inernet.
. Εφαρμογές με διαθέσιμες πληροφορίες για Apple και Android.
. Δεν απαιτείται η χρήση Tocen.


Δείτε πως λειτουργεί στο παρακάτω βίντεο

 Θα το βρείτε στην Ribas Stores

Από το πιο μικρό έως το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ και ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας. Στην Ribas Stores θα βρείτε ότι έχει να κάνει με την βελτίωση, την ομορφιά, την προστασία, την ασφάλεια και την υψηλή τεχνολογία. Στο site - e shop της εταιρίας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για όλα τα αυτοκίνητα. Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα, η οποία ανανεώνεται συχνά με νέα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, επικοινωνείτε με το έμπειρο προσωπικό.Καλέστε:  2463055377

Πραγματοποιείστε την αναζήτησή σας βάσει μάρκας αυτοκινήτου, μοντέλου αλλά και κινητήρα και προσαρμόστε την αναζήτησή σας στα μέτρα σας!

RIBAS STORE
Καλέστε:  2463055377
Δείτε με 1 κλικ:  https://www.ribas.gr/