Πάνω από 10.000 Αξεσουάρ με 1 κλίκ !

2504 Επισκέψεις στο άρθρο

Παλαιότερα, όταν κάποιος έψαχνε ένα αξεσουάρ για το αυτοκίνητό του επισκεπτόταν συγκεκριμένες αγορές, όπου ήταν «μαζεμένα» τα καταστήματα που τα πουλούσαν (γνήσια, after market, μεταχειρισμένα κτλ.). Σήμερα, αυτές οι αγορές- περιοχές έχουν μειωθεί, ωστόσο ανθίζει το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Σήμερα που όλη η έρευνα αγοράς είναι ψηφιακή, θέλει λίγο χρόνο και μερικά κλίκς, αρκεί να μπείτε στο κατάλληλο site. Στο Accessories-Eshop.gr  μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα από επώνυμα προϊόντα - πάνω από 10.000 - αξεσουάρ αυτοκινήτου. Σε πολύ ανταγωνιστικές. Ανέπαφες συναλλαγές, με ευκολία 7/24/365, χωρίς συνωστισμούς και με παράδοση στην πόρτα σας!          Καλέστε:  2641057999

Πέρα από τα προϊόντα, την διαφορά κάνει και το προσωπικό της εταιρίας, το οποίο (αν χρειαστεί να τους καλέσετε τηλεφωνικά)  είναι πλήρως καταρτισμένο και διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία. Είναι σε θέση να σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση και να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες-ερωτήσεις, μα πάνω από όλα να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για την δική σας ανάγκη για το δικό σας αυτοκίνητό.

Ενδεικτικές κατηγορίες προιόντων-αξεσουάρ που μπορείτε να βρείτε :
  • Αξεσουάρ εξωτερικού (ανεμοθραύστες, καθρέπτες, πλαίσια – τζαμάκια πινακίδας, σίτες, τάσια, αυτοκόλλητα, υαλοκαθαριστήρες)
  • Αξεσουάρ εσωτερικού (βάσεις τηλεφώνου, καλύμματα, κώνοι τιμονιού, λεβιέδες ταχυτήτων, τιμόνια, πατάκια/μοκέτες, πεταλιέρες, φούσκες λεβιέ)
  • Προϊόντα βελτίωσης (αγωνιστική ένδυση, αγωνιστικά καθίσματα,  συστήματα εισαγωγής αέρα)
  • Είδη ασφαλείας (αντικλεπτικά μπλόστερ, ιμάντες-χταπόδια, γρύλοι- σταυροί, λασπωτήρες, κουκούλες, χιοναλυσίδες, ζώνες, τρίγωνα-πυροσβεστήρες-φαρμακεία)
  • Ηλεκτρικά (λάμπες, κεραίες, καλώδια ρεύματος/φορτιστές μπαταρίας, αναπτήρες, κόρνες, προβολείς, αισθητήρες παρκαρίσματος κ.α.)
  • Μεμβράνες (ασφαλείας, διακοσμητικές, εργαλεία μεμβρανών)
  • Αξεσουάρ για ταξίδια (μπαγκαζιέρες, μπάρες, βάσεις σκι, σχάρες, βάσεις ποδηλάτου, βάσεις κανό – καγιάκ)
  • Προϊόντα για την φροντίδα του αυτοκινήτου (αρωματικά, εσωτερική φροντίδα, εξωτερική φροντίδα, σπρέι πλαστικοποίησης, καθαριστικά τζαμιών, φροντίδα τροχών – ελαστικών, καθαριστικά – ενισχυτικά μηχανής, βούρτσες, σφουγγάρια και πανιά).
Όλα τα προϊόντα της εταιρίας μπορείτε να τα βρείτε και στο σύγχρονο  eshop που διαθέτει, ώστε να κάνετε τις αγορές σας μέσω ίντερνετ, γρήγορα, εύκολα, ανέπαφα και με ασφάλεια.

2 λόγια για το Accessories-Eshop.gr

Διαθέτει πλήρη γκάμα με πάνω από 10.000 χρήσιμα αξεσουάρ αυτοκινήτου,  μοτοσυκλέτας φορτηγού και ποδηλάτου καθώς και racing εξοπλισμό αγώνων.
Όλα τα αξεσουάρ συνοδεύονται από 1 τουλάχιστον  έτος εγγύηση.
Τι λέει η επιχείρηση και οι πελάτες της όσον αφορά τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα:

Εμπιστοσύνη - Τεράστια Ποικιλία - Ασφάλεια: 3 λόγοι που δηλώνουν οι πελάτες  μας
για την προτίμησή τους.

Βρίσκουμε τα πάντα: Είμαστε το μεγαλύτερο σε ποικιλία e-shop αξεσουάρ αυτοκινήτου, με πάνω από 10.000 αξεσουάρ σε 946 κατηγορίες και 82 κατασκευαστές από όλον τον κόσμο και την Ελλάδα.

Προσωπική εξυπηρέτηση: Επικοινωνούμε προσωπικά μαζί σας την ίδια ή την επόμενη ημέρα, για να συζητήσουμε για τα προιόντα και την αποστολή τους, με συμβουλευτική υποστήριξη για τις ανάγκες σας.

Εμπιστοσύνη στην συναλλαγή": Σεβόμαστε απόλυτα το ευρώ σας, είμαστε στο μητρώο της Γ.Γ.Καταναλωτή, εγγυόμαστε για την ασφάλεια των συναλλαγών σας και την ποιότητα των προιόντων που διαλέγετε.

Καλέστε:  2641057999
ή  6945999111 VODAFONE - 6931101007 WIND -   6986939471 COSMOTE
Δείτε με 1 κλικ: https://www.accessories-eshop.gr/


 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

     2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PAN-CAR

    PAN-CAR

    H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

     2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ