Οθόνη multimedia στο παλιό σου αυτοκίνητο; Σε συμφέρει!

Οθόνη multimedia στο παλιό σου αυτοκίνητο; Σε συμφέρει!

17197 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/6/2022

Όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα διαθέτουν συστήματα infotainment τελευταίας τεχνολογία με multimedia οθόνες. Αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία την ώρα της οδήγησης, διαθέτουν συστήματα πλοήγησης και δίνουν δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό τηλέφωνο. Τι γίνεται όμως αν διαθέτετε παλαιότερο όχημα (πριν το 2015); Θα μείνετε πίσω;

INTERSYS
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

-μπαίνουν σε οποιοδήποτε όχημα κατασκευασμένο από το 1980 & μετά
-προσφέρουν ψυχαγωγία & ασφάλεια
-θα ελέγχεις και το κινητό σου τηλέφωνο
-σε πάνε και όπου θέλεις με το GPS

Εσύ θα έβαζες multimedia οθόνη στο δικό σου αυτοκίνητο;


Στην αγορά μπορείτε να βρείτε δεκάδες δέκτες με οθόνης (αφής ή με κουμπιά) που έχουν την δυνατότητα να εγκατασταθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε όχημα που κατασκευάστηκε από το 1980 και μετά. Εάν λοιπόν διαθέτετε παλαιότερο αυτοκίνητο μπορείτε να έχετε σχεδόν όλες τις τρέχουσες δυνατότητες ψυχαγωγίας, ξοδεύοντας ακόμα και λιγότερα από 500 ευρώ.

Είναι θέμα ψυχαγωγίας και ασφάλειας!

Βάζοντας μία multimedia οθόνη στο αυτοκίνητό σας, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, θα κερδίσετε και μία σειρά από λειτουργίες – πλεονεκτήματα, με τα οποία θα μπορείτε και εσείς να γευτείτε την σύγχρονη οδηγική εμπειρία. Εκτός από το ανώτερο επίπεδο ψυχαγωγίας, δίνεται η δυνατότητα να βλέπετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα και γρήγορα, χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο για πολλή ώρα, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να εγκαταστήσετε διάφορες εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να οδηγείτε ασφαλέστερα. Ας δούμε όμως αναλυτικά αυτά τα πλεονεκτήματα: