Αντηλιακές μεμβράνες για προστασία και μούρη

  Διαβάστηκε από 36622 αναγνώστες

  Μάθε τώρα γιατί με τα φιμέ τζάμια το αυτοκίνητό σου είναι πάντα δροσερό, βλέπεις καλύτερα ενώ οδηγάς και περιορίζεις τα αδιάκριτα βλέμματα, και όλα αυτά μόνο με 80 ευρώ!
   
  Χαμηλότερη θερμοκρασία καμπίνας!

  Οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι στην Ελλάδα φτάνουν και ξεπερνάνε συχνά αυτές της βορείου Αφρικής. Οι 40 βαθμοί την περίοδο του Αυγούστου είναι δεδομένοι ενώ η διάρκεια του καύσωνα μεγαλώνει όσο αυτή των διακοπών μας μικραίνει.
  Ένα αυτοκίνητο που κινείται στην Αθήνα το καλοκαίρι είναι αδιανόητο να μην έχει κλιματισμό. Το ανοιχτό παράθυρο όχι μόνο δε δροσίζει, αλλά βάζει μέσα την αντηλιά, τη ζέστη, το θόρυβο και τα καυσαέρια. 

  Εφόσον τα τζάμια πλέον παραμένουν κλειστά το καλοκαίρι, τι καλύτερο από το να κόβουν και τον ήλιο. Μια καμπίνα με σκιά δροσίζεται πολύ πιο γρήγορα από το air condition από ότι ένα ηλιόλουστο εσωτερικό. Τα φιμέ τζάμια μπορούν να κρατήσουν σχεδόν όλη την υπεριώδη ακτινοβολία, αυτή που μεταφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό ζέστης, έξω από την καμπίνα του αυτοκινήτου.

  Ένα αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια παρκαρισμένο με τις ώρες στον ήλιο έχει αποδεδειγμένα σημαντικά χαμηλότερη θερμοκρασία στο εσωτερικό του από ένα με διαφανή κρύσταλλα. Σύμφωνα με μετρήσεις, η θερμοκρασία καμπίνας σε ένα παρκαρίσμενο αυτοκίνητο με διαφανή κρύσταλλα μπορεί να φτάσει εώς και 60 βαθμούς!

  Προσφέρουν καλύτερη ορατότητα – δεν τυφλώνεσαι από τον ήλιο!

  Τα φιμέ τζάμια όμως εκτός από το να μην επιτρέπουν στη ζέστη να μπει μέσα, κρατάνε έξω και τον ήλιο. Ειδικά τις πρωινές και απογευματινές ώρες που ο ήλιος είναι χαμηλά με τα φιμέ τζάμια δεν τυφλώνεσαι, ενώ αν υπάρχουν παιδιά στο αυτοκίνητο, δεν τα ψήνει μέσα στο πρόσωπο. 

  Δίνουν αέρα VIP

  Εκτός των παραπάνω πλεονεκτημάτων, τα φιμέ τζάμια μεταμορφώνουν την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου προσθέτοντας τεράστιες ποσότητες στιλ και οπτικής πολυτέλειας. Επίσης, περιορίζουν τα αδιάκριτα βλέμματα καθώς είναι δυσκολότερο να δει κάποιος στο εσωτερικό ακόμα κι αν πλησιάσει πάρα πολύ.

  Χαμηλό κόστος και άμεση τοποθέτηση

  Δίνοντας μόνο 80 ευρώ, μπορείς να αποκτήσεις άμεσα φιμέ τζάμια! Μπαίνουν σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων  και σου τα τοποθετούν μέσα σε 2 μόνο ώρες!
   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  περισσότερα »

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΖΑΝΤΕΣ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός