Συμβουλές & Λύσεις καλής λειτουργίας!

7846 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2021

Με Know how ετών και με απόλυτη εξειδίκευση στις Εξατμίσεις, Καταλύτες, Χταπόδια. Η επιχείρηση Σωτήρης Μαμάκος προσφέρει συμβουλευτική και ΛΥΣΕΙΣ.

Όλοι πλέον γνωρίζουν πως οι ελεύθερες εξατμίσεις, βελτιώνουν την ισχύ και απόδοση του κινητήρα σας χωρίς να αλλάζουν οι προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Επίσης  γνωρίζουν πως, ο καταλύτης κεραμικός ή μεταλλικός μετατρέπει το μονοξείδιο του άνθρακα (CO) και τους υδρογονάνθρακες (HC) σε αβλαβή αέρια για τον τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Για την μετατροπή αυτή βοηθούν τα ευγενή μέταλλα (με τα οποία είναι εμπλουτισμένος ο καταλύτης) όπως πλατίνα, παλλάδιο, ρόδιο.

Εκείνο που δεν γνωρίζουν οι πολλοί (ή …το ξεχνάνε) είναι πως ο έλεγχος του καταλύτη πρέπει να γίνεται τακτικά για να διατηρείται ο κινητήρας σε άριστη κατάσταση.

Το χταπόδι αντικαθιστά την πολλαπλή εξαγωγής και βοηθά ώστε να γίνεται πιο εύκολα η έξοδος των καυσαερίων από τον χώρο καύσης προς την εξάτμιση του αυτοκίνητου.

Εμπειρία και Value for money Συμβουλευτική!

Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης (στην Καλογρέζα), γίνεται αντικατάσταση της φθαρμένης εξάτμισης σας με καινούργια που θα επιλέξετε από την γκάμα των καλύτερων εργοστασίων διεθνώς. Επίσης, αν χρειάζεστε, χταπόδια, σπορ εξάτμιση (επώνυμη και χειροποίητη) η οποία θα βελτιώσει την ροπή και την ισχύ του κινητήρα σας (δίνοντας άλλον αέρα στο αυτοκίνητο σας) βρήκατε «την διεύθυνση σας» !

Αν απευθυνθείτε στην επιχείρηση για τον καταλύτη του αυτοκινήτου σας, σημειώστε πως η αντικατάσταση των απενεργοποιημένων καταλυτών γίνεται με νέους που διαθέτουν έγκριση τύπου 103R. Επίσης, στις διαθέσιμες επιλογές, διατίθενται και μεταλλικοί καταλύτες ελευθέρας ροής.

Οι εξατμίσεις που θα προμηθευτείτε από την επιχείρηση Σωτήρης Μαμάκος, συνοδεύονται από εγγύηση ενός έτους !

Mάρκες που θα βρείτε μεταξύ άλλων (Walker, bosal, ASSO, Vebring, REMUS, Supersprint).

ΜΑΜΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 
Kαλέστε : 210 2719239
Δείτε :  https://www.mamakos.gr/