Ποιος έχει το καλύτερο infotainment;

59717 Επισκέψεις στο άρθρο

Δοκιµάσαμε µερικά από τα δηµοφιλέστερα συστήματα και παρουσιάζουμε τα στοιχεία που μας έκαναν εντύπωση.

Παλιότερα γύριζες ένα περιστροφικό διακόπτη για τον ήχο, πάταγες ένα κουµπί για να αλλάξεις σταθµό στο ράδιο, πιο κάτω ήταν µια άλλη σειρά διακοπτών για το air condition και αυτό ήταν. Τώρα όµως µε όλα τα νέα τεχνολογικά συστήµατα που έχουν µπει στη ζωή µας τα πράγµατα είναι διαφορετικά. Από το ίδιο σηµείο του αυτοκινήτου, δηλαδή την κεντρική κονσόλα, αλλάζεις τις ρυθµίσεις του ίδιου του αυτοκινήτου, έχεις ένα σύστηµα πλοήγησης να σε καθοδηγεί, συνδέεις το κινητό σου τηλέφωνο και µιλάς µε τα χέρια στο τιµόνι, ενώ σε µερικά, πιο σύγχρονα συστήµατα µπορείς να µπεις στο internet, να δηµιουργήσεις ένα  wifi hot spot, να κατεβάσεις µέχρι και εφαρµογές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Τα πράγµατα έχουν προχωρήσει, οι εταιρείες ακολουθούν την σύγχρονη εποχή, κάποια µάλιστα µοντέλα/εταιρείες θέλουν να προσεγγίσουν τον τρόπο σκέψης των Millennials και ο χρήστης σε τελική ανάλυση πρέπει να ακολουθήσει το ρεύµα. Για κάποιους αυτό αποτελεί πρόκληση, για άλλους όµως και βάσανο…

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..

Παρακάτω προχωρούµε σε ένα σύντοµο σχολιασµό για τα συστήµατα Infotainment των εταιρειών, υπό το πρίσµα ενός χρήστη εξοικειωµένου λίγο παραπάνω µε την τεχνολογία, που το smartphone το χρησιµοποιεί και ως smart, όχι µόνο ως phone. Δοκιµάζουµε πόσο ευκρινής και ακριβής είναι η οθόνη, πόσο εύκολο το λειτουργικό σύστηµα, πόσο καλό το σύστηµα navigation, θέση της οθόνης στο ταµπλό και πολλά ακόµη. Ας τα δούµε πιο αναλυτικά.

 Ψάχνεις να βρεις συστήματα ήχου - multimedia;
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • farma

    θα ήθελα να σχολιάσω ότι η ford δεν παρέχει την δυνατότητα επιλογής στους χρήστες του infotainment την ελληνική γλώσσα.Ως εκ τούτου απευθύνεται αποκλειστικά σε αγγλομαθείς.