Τα κάνει όλα! Εκτός από καφέ!

Διαβάστηκε από 12175 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/6/2018

1,2 και τέλος! Πατάς ένα, max δύο κουµπιά και έχεις επιλέξει αυτό που θες. Πόσο είναι αυτό εφικτό με τα νέα συστήματα infotainment; Δοκιμάζουμε μερικά από τα δημοφιλέστερα συστήματα και παρουσιάζουμε τα στοιχεία που μας έκαναν εντύπωση.

 
Παλιότερα γύριζες ένα περιστροφικό διακόπτη για τον ήχο, πάταγες ένα κουµπί για να αλλάξεις σταθµό στο ράδιο, πιο κάτω ήταν µια άλλη σειρά διακοπτών για το air condition και αυτό ήταν. Τώρα όµως µε όλα τα νέα τεχνολογικά συστήµατα που έχουν µπει στη ζωή µας τα πράγµατα είναι διαφορετικά. Από το ίδιο σηµείο του αυτοκινήτου, δηλαδή την κεντρική κονσόλα, αλλάζεις τις ρυθµίσεις του ίδιου του αυτοκινήτου, έχεις ένα σύστηµα πλοήγησης να σε καθοδηγεί, συνδέεις το κινητό σου τηλέφωνο και µιλάς µε τα χέρια στο τιµόνι, ενώ σε µερικά, πιο σύγχρονα συστήµατα µπορείς να µπεις στο internet, να δηµιουργήσεις ένα  wifi hot spot, να κατεβάσεις µέχρι και εφαρµογές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Τα πράγµατα έχουν προχωρήσει, οι εταιρείες ακολουθούν την σύγχρονη εποχή, κάποια µάλιστα µοντέλα/εταιρείες θέλουν να προσεγγίσουν τον τρόπο σκέψης των Millennials και ο χρήστης σε τελική ανάλυση πρέπει να ακολουθήσει το ρεύµα. Για κάποιους αυτό αποτελεί πρόκληση, για άλλους όµως και βάσανο…

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..

Παρακάτω προχωρούµε σε ένα σύντοµο σχολιασµό για τα συστήµατα Infotainment των εταιρειών, υπό το πρίσµα ενός χρήστη εξοικειωµένου λίγο παραπάνω µε την τεχνολογία, που το smartphone το χρησιµοποιεί και ως smart, όχι µόνο ως phone. Δοκιµάζουµε πόσο ευκρινής και ακριβής είναι η οθόνη, πόσο εύκολο το λειτουργικό σύστηµα, πόσο καλό το σύστηµα navigation, θέση της οθόνης στο ταµπλό και πολλά ακόµη. Ας τα δούµε πιο αναλυτικά.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

 • Κορυφαία τεχνολογία στα αξεσουάρ!

  Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.  2109578150 Περισσότερα
 • Κάντε τις αγορές σας μόνο με ένα κλίκ!

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.
   2102914326 Περισσότερα
 • Κορυφαία ηχοσυστήματα διεθνούς φήμης

  Pioneer: άριστα προϊόντα ασύγκριτης απόδοσης. Ράδιο – CD, multimedia ηχοσυστήματα, GPS, ενισχυτές και πολλά άλλα με τη «σφραγίδα» μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.
   2109554355 Περισσότερα
 • Ηχοσυστήματα, συναγερμοί και όχι μόνο

  Ηχοσύνθεση: Ηχοσυστήματα, συστήματα πλοήγησης, συστημάτων φωτισμού xenon και συστημάτων συναγερμών με δορυφορικό εντοπισμό του αυτοκινήτου. Αμεση διάθεση προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές.
   2102842481 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός