ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

Infotainment στο αυτοκίνητο

Ποιος θα το πίστευε ότι το αυτοκίνητο θα μας δίνει την δυνατότητα σύνδεσης wi-fi.

 

Infotainment στα αμάξια (IVI) είναι μια συλλογή από hardware που είναι εγκατεστημένα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ή σε άλλο μέσο μεταφοράς , για την παροχή εικόνας ή ήχου. Στην κατηγορία εντάσσεται και το σύστημα πλοήγησης (GPS) .Επί το πλείστον τα συστήματα IVI συνδέονται με bluetooth και το κινητό , βοηθόντας έτσι τον επιβάτη να μπορεί να δώσει μέχρι και φωνητικές εντολές.

Στις μέρες μας καλώς ή κακώς είμαστε σχεδόν εξαρτημένοι από το ίντερνετ. Όπου και αν βρισκόμαστε ψάχνουμε για διαθέσιμη σύνδεση wi-fi είτε βρισκόμαστε σε κάποιο συγγενικό - φιλικό σπίτι , είτε σε καφετέρια, πλέον μέχρι και μέσα στο αεροπλάνο που πρίν λίγα χρόνια έπρεπε να το έχουμε τελείως κλειστό.

Η εξαίρεση μέχρι πρόσφατα ήταν το αυτοκίνητο. Μόνο εκεί δεν είχε φτάσει το wi-fi. Ο μόνος τρόπος ήταν να ανοίξεις τα δεδομένα του κινητού και να το έκανες wi-fi hotspot, με συνέπεια να «έτρωγες» όλα τα δεδομένα σου σε χρόνο ρεκόρ. ΅Eτσι, διάφοροι κατασκευαστές αυτοκινήτων αποφάσισαν να αναπτύξουν ένα in-car σύστημα wi-fi που θα επιτρέπει στους επιβάτες του να συνδέονται μέσα από το όχημά τους με ικανοποιητικές για τις συνθήκες ταχύτητες.

Κάποια αυτοκίνητα βγαίνουν πλέον από την γραμμή παραγωγής με δυνατότητα σύνδεσης στο internet, αλλά υπάρχουν και ειδικά εξαρτήματα που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλό συμβατικό αυτοκίνητο σε κινούμενο wifi hotspot.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

infotainment στο αυτοκίνητο

 • Ηχοσυστήματα, συναγερμοί και όχι μόνο

  Ηχοσύνθεση: Ηχοσυστήματα, συστήματα πλοήγησης, συστημάτων φωτισμού xenon και συστημάτων συναγερμών με δορυφορικό εντοπισμό του αυτοκινήτου. Αμεση διάθεση προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές.
   2102842481 Περισσότερα
 • Κορυφαία τεχνολογία στα αξεσουάρ!

  Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.  2109578150 Περισσότερα
 • Κάντε τις αγορές σας μόνο με ένα κλίκ!

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.
   2102914326 Περισσότερα
 • Κορυφαία ηχοσυστήματα διεθνούς φήμης

  Pioneer: άριστα προϊόντα ασύγκριτης απόδοσης. Ράδιο – CD, multimedia ηχοσυστήματα, GPS, ενισχυτές και πολλά άλλα με τη «σφραγίδα» μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.
   2109554355 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός