Τα «πειράγματα» που θα το κάνουν να ξεχωρίζει!

15113 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εξωτερική βελτίωση είναι η προσωπική σου πινελιά πάνω στο αυτοκίνητο. Ωστόσο πέρα από ανώτερη την εμφάνιση, οι παρεμβάσεις αυτές έχουν και άλλα οφέλη.

DIGITAL IQ - ΤΑΣΟΣ ΜΠΥΡΟΣ
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.
To body kit το καλό

Αν θέλεις ένα πλήρες λίφτινγκ στην εμφάνιση του αυτοκινήτου σου, η απάντηση κρύβεται στη λέξη body kits. Υπάρχουν άπειροι διαφορετικοί συνδυασμοί για να διαλέξεις και πραγματικά να κάνεις το αυτοκίνητό σου να φαίνεται διαφορετικό. Τα πιο δημοφιλή μέρη ενός body kit που επιλέγουν να προσθέσουν οι περισσότεροι είναι οι αεροτομές και οι προφυλακτήρες.

Οι aftermarket επιλογές είναι άφθονες στην αγορά και για όλα τα γούστα. Να τονίσουμε βέβαια πως τα συγκεκριμένα μέρη αλλάζουν όλη τη συμπεριφορά και το «πάτημα» του αυτοκινήτου στο δρόμο, αφού επηρεάζουν την αεροδυναμική του και τη διοχέτευση του αέρα. Αν είσαι πιο extreme, στο εμπόριο θα βρεις και ειδικά wide body kits με φουσκωμένα φτερά, πλαϊνούς μαρσπιέδες, καπό με εισαγωγείς αέρα κ.α.

Οι «μουράτες» ζάντες και τα σπορ ελαστικά

Οι ζάντες με τα ελαστικά θα προσδώσουν την απαραίτητη αίγλη στο αυτοκίνητό σου.
Και σε αυτόν τον τομέα οι aftermarket επιλογές είναι απεριόριστες. Ζάντες ακτινωτές, αστέρι, χρωματιστές και πολλά ακόμα σχέδια, καθώς επίσης και με διαφορετικά υλικά κατασκευής (αλουμίνιο, carbon, νίκελ)… Η λίστα είναι ατελείωτη για αυτό πριν προβείς σε οποιαδήποτε αγορά, καλό θα ήταν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου τη γνώμη του ειδικού, που έχει μάτι με τεράστια εμπειρία.

Εξάλλου πολλοί έμποροι σου δίνουν πλέον τη δυνατότητα να δεις μέσω υπολογιστή μια ακριβή απεικόνιση του αυτοκινήτου σου με τις ζάντες που επέλεξες. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα ελαστικά, όπου μπορείς να «παίξεις» με το ύψος του προφίλ, το φάρδος τους και τη γόμωσή τους.

Το φιμέ τζάμι

Τοποθέτησε τις κατάλληλες μεμβράνες στο αυτοκίνητό σου για πιο σπορ εμφάνιση αλλά και  προστασία από τον ήλιο. Επιλέγοντας τη κατάλληλη σκουρότητα με βάση τα επιτρεπτά στάδια, να είσαι σίγουρος πως δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα οπτικό πρόβλημα καθώς οδηγείς.

Το car wrapping για μοναδική εμφάνιση

Οι ματ μεμβράνες θα σου δώσουν εκπληκτική εμφάνιση και θα απαλλαγείς από τον φόβο μήπως μετανιώσεις για την επιλογή του χρώματος, αφού η εφαρμογή ή αφαίρεση τους είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία χωρίς επιπτώσεις φθορές στο χρώμα του αυτοκινήτου. Μπορείς να βάψεις ολόκληρο το αυτοκίνητό σου ή μέρος του, δημιουργώντας μία μοναδική σύνθεση.