Χιονοαλυσίδες & Αντιολισθητικά Συστήματα από την AUTOPLUS
Χιονοαλυσίδες & Αντιολισθητικά Συστήματα από την AUTOPLUS
  • Χιονοαλυσίδες & Αντιολισθητικά Συστήματα από την AUTOPLUS
  • Χιονοαλυσίδες & Αντιολισθητικά Συστήματα από την AUTOPLUS

Χιονοαλυσίδες & Αντιολισθητικά Συστήματα από την AUTOPLUS

1179 Επισκέψεις στο άρθρο

- Οι χιονοαλυσίδες είναι υποχρεωτικές από τον νόμο κατά τους χειμερινούς μήνες.
- Τα αντιολισθητικά συστήματα πρέπει να είναι ποιοτικά και στο κατάλληλο μέγεθος για να μπορούν να λειτουργούν σωστά
-H AUTOPLUS διαθέτει πληθώρα από αξεσουάρ αυτοκινήτου που αυξάνουν την ασφάλεια τον χειμώνα.

PERAMAX
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST

Οι αντιολισθητικές αλυσίδες  είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα για τους οδηγούς που ζουν σε περιοχές με πολλή χιονόπτωση ή παγετό. Επιτρέπουν στα αυτοκίνητα να έχουν πρόσφυση στον πάγο και το χιόνι, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την ελευθερία κίνησης, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
 
Οι αλυσίδες είναι εύκολες στην τοποθέτηση και αφαίρεση και ταιριάζουν σε περισσότερα από ένα μεγέθη ελαστικών. Κατασκευάζονται συνήθως από ανθεκτικά υλικά όπως ατσάλι ή καουτσούκ, και παρέχουν αξιόπιστη πρόσφυση σε παγωμένους δρόμους. Η οδήγηση σε χιονισμένους και παγωμένους δρόμους γίνεται πολύ πιο ασφαλής και άνετη.
 
Πριν τη χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τις οδηγίες χρήσης τους και να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλες για το είδος των ελαστικών που χρησιμοποιείτε. 
 
Τι θα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε αντιολισθητικές αλυσίδες για τα χιόνια.
 
Στην Ελλάδα έχουμε Χιόνι – Πάγο – `Ασφαλτο.
 
Τα περισσότερα αντιολισθητικά συστήματα είναι μόνο για χιόνι άλλα είναι για χιόνι και για πάγο και σχεδόν κανένα σύστημα δεν καλύπτει παρατεταμένη οδήγηση στην άσφαλτο, μερικά όμως συστήματα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν περισσότερα χιλιόμετρα στην άσφαλτο και φυσικά είναι κατάλληλα και για χιόνι και για πάγο.
 
Τα αντιολισθητικά συστήματα που κυκλοφορούν είναι:
Α. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ
Β. ΧΙΟΝΟΚΟΥΒΕΡΤΕΣ – ΚΑΛΤΣΕΣ – ΠΑΝΙΑ
Είναι κατάλληλες ΜΟΝΟ για Χιόνι και για Πάγο (όχι διαβρωμένο)
Γ. ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ
Δ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
 
Το αντιολισθητικό σύστημα που θα προμηθευτούμε θα πρέπει:
Α. Να είναι υψηλών προδιαγραφών
Β. Να είναι το σωστό νούμερο για τα λάστιχα μας
Γ. Να γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να το βάζουμε και να το βγάζουμε
 
Θυμηθείτε ! 
 
Για κάθε απρόοπτο, είναι καλό να υπάρχει το κατάλληλο αντιολισθητικό σύστημα για το αυτοκίνητο μας.
Και ακόμα καλύτερο θα ήταν να το προμηθευτούμε πριν έρθουν τα χιόνια και να το δοκιμάσουμε πάνω στα λάστιχα του αυτοκίνητου μας πριν το αγοράσουμε !
 
Σημαντική σημείωση :
Όλες οι αλυσίδες που αναφέρονται στο site, μπαίνουν και βγαίνουν στο λεπτό χωρίς κόπο, χωρίς ανύψωση, χωρίς μετακίνηση του αυτοκινήτου!
 
Η AUTOPLUS είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα με είδη αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με τη μεγαλύτερη ποικιλία επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων για κάθε τύπο αυτοκινήτου, έχει ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ, ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ και με τοκες Δόσεις.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
AUTOPLUS
Καλέστε:  210-2814005 , 210-2814006 , 210-2815822
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ

    ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ

    Η ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ είναι η ηγέτιδα εταιρεία αποθήκευσης και διανομής κρυστάλλων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή όλων των τύπων κρυστάλλων επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων για Ευρωπαϊκά, Ασιατικά και Αμερικάνικα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα,  με διαθεσιμότητα που αγγίζει το 100%.

     2109228481 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

     2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

    ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

    Στο κατάστημα του κ. Πελεκού θα βρείτε όλα ψάχνεται για το αυτοκίνητο. Αναλώσιμα - Αξεσουάρ - Εργαλεία - Ανταλλακτικά, όλα ποιοτικά και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
     2286083314 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PAN-CAR

    PAN-CAR

    H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

     2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ