Mega Αφιέρωμα: Κορυφαίες 10 υπηρεσίες της after αγοράς.

Mega Αφιέρωμα: Κορυφαίες 10 υπηρεσίες της after αγοράς.

10 Τοp after sales υπηρεσίες

8173 Επισκέψεις στο άρθρο

After sales σημαίνει top εξυπηρέτηση και μετά την αγορά αυτοκινήτου. Δέκα δημοφιλείς μάρκες της αγοράς φροντίζουν να προσφέρουν πλήθος λύσεων στους κατόχους τους. Από πλάνα συντήρησης και κορυφαίες εγγυήσεις μέχρι γνήσια ανταλλακτικά και ψηφιακές υπηρεσίες. Για να δούμε 10 Top after sales υπηρεσίες.

ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD

Η κατοχή (και πριν από αυτό η αγορά) αυτοκίνητου αποτελεί μια πολυδιάστατη υπόθεση. Πέρα από τις οποίες προτιμήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας για τα οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκίνητου, μια από τις πρώτες παραμέτρους που πρέπει να λάβει υπόψη του είναι και το after sales πακέτο υπηρεσιών της μάρκας του.

Ουσιαστικά, μιλάμε για το πρόγραμμα υπηρεσιών μετά την αγορά , τις υπηρεσίες  δηλαδή με τις οποίες η κάθε μάρκα προσφέρει στον κάτοχους,  ώστε να διατηρούν το αυτοκίνητο του σε υψηλά επίπεδα λειτουργίας, να χουν το κεφάλι τους ήσυχο και να κρατάνε την αξία του ψηλά.

Οι επιτυχημένες μάρκες καταφέρνουν να εξοπλίζουν τα μοντέλα τους με ένα ικανότατο και πλήρες πακέτο υπηρεσιών που στοχεύει τόσο στο να κρατά τα επίπεδα ικανοποίησης κατόχου σε υψηλά επίπεδα όσο και στο να χτίσει μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη .

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν την ευχάριστη εξυπηρέτηση του κάτοχου τους σε πρώτο επίπεδο άλλα και την εδραίωση ενός κατόχου- οπαδού-διαφημιστή της μάρκας  , ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι την αξιοπιστία και την προστασία που προσφέρει και είναι έτοιμος να το διαδώσει και να το μεταφέρει στον κοινωνικό του περίγυρο.

Από τι ακριβώς όμως χαρακτηρίζεται ένα κορυφαίο πρόγραμμα υπηρεσιών;

Λεπτομερή και ολοκληρωμένα πλάνα συντήρησης, εγγυήσεις πολλών ετών που προσφέρουν ασφάλεια και προστασία , ένα πλήρως εκπαιδευμένο/εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για το κάθε όχημα, πρόσφορα ποιοτικών γνήσιων ανταλλακτικών που ταιριάζουν απόλυτα στα μοντέλα αποτελούν υπηρεσίες-κλειδιά για την ικανοποίηση ενός κατόχου  με τις after υπηρεσίες μιας μάρκας.

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί το πώς η ξαφνική εισβολή της πανδημίας στη ζωή μας άλλαξε πολλά από όσα θεωρούσαμε δεδομένα στο τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουμε τις υποχρεώσεις μας και δίνουμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Η ψηφιοποίηση ήταν μια από τις άμεσες αλλαγές που είδαμε να συμβαίνουν στις ζωές μας και αυτό παρατηρήθηκε και στον σχεδιασμό του κλάδου των after υπηρεσιών αυτοκίνητου.

Πολλές εταιρείες προσαρμόστηκαν στην νέα εποχή λανσάροντας μια σειρά από ανέπαφες και απομακρυσμένες υπηρεσίες που βασίζονται σε ψηφιακή αλληλεπίδραση κατόχου και εξουσιοδοτημένου συνεργείου.

Οι ψηφιακές αυτές υπηρεσίες ήρθαν για μείνουν, καθώς διευκολύνουν σημαντικά ορισμένες υποχρεώσεις συντήρησης αυτοκίνητου και έρχονται να σταθούν δίπλα και να συνεργαστούν με τις παραδοσιακές after υπηρεσίες .
Εμείς σήμερα σας παρουσιάζουμε δέκα μάρκες που πρωτοστατούν και με τον after sales σχεδιασμό τους, περιγράφοντας μία από τις υπηρεσίες τους .

Top 10 after-υπηρεσίες από δημοφιλείς μάρκες αυτοκινήτου
-Kαλύτερη εγγύηση της αγοράς η Ford, top digital υπηρεσίες η VW
-Κινητικότητα Mobilo από Mercedes, Online Service από Audi!
- Έξυπνα πακέτα συντήρησης από Skoda, after care 5+ από SEAT
-Mopar ανταλλακτικά και αξεσουάρ για FIAT και Jeep
-Ασφαλιστικά πακέτα Smart,  συντήρηση EasyCare από Alfa Romeo
 

Ford: Η καλύτερη εγγύηση της αγοράς!

Με εργοστασιακή εγγύηση στα 8 χρόνια, η Ford προσφέρει την καλύτερη εγγύηση της αγοράς.

Με εργοστασιακή εγγύηση στα 8 χρόνια, η Ford προσφέρει την καλύτερη εγγύηση της αγοράς.

  Η Ford προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών μετά την αγορά, που περιλαμβάνει από λεπτομερή πλάνα συντήρησης και πρόσφορα γνήσιων ανταλλακτικών σε ανταγωνιστικές τιμές μέχρι ψηφιακές υπηρεσίες διευκόλυνσης κατόχου.

  Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει όμως στον κόσμο των after υπηρεσιών της είναι η κορυφαία εγγύηση που προσφέρει. Συγκεκριμένα, εξοπλίζει όλα τα νέα της μοντέλα με εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών!

  Παράλληλα, η αμερικανική μάρκα προσφέρει και δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης για ακόμα 6 χρόνια ή 200.000 χλμ., μεγιστοποιώντας ακόμα περισσότερο τα επίπεδα ασφάλειας και προστασίας  που αισθάνονται οι κάτοχοι μοντέλων της Ford.
   

  Volkswagen: Virtual Services WeConnect

  Η υπηρεσία WeConnect της VW προσφέρει πλήθος πληροφοριών για χαρακτηριστικά του οχήματος όπως τη στάθμη του λαδιού ή τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

  Η υπηρεσία WeConnect της VW προσφέρει πλήθος πληροφοριών για χαρακτηριστικά του οχήματος όπως τη στάθμη του λαδιού ή τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

   Οι κάτοχοι μοντέλων της VW έχουν πρόσβαση σε ένα πολύτιμο, ψηφιακό εργαλείο που διευκολύνει σημαντικά τις υπηρεσίες συντήρησης των αυτοκινήτων τους. Το πακέτο WeConnect επιτρέπει στους κατόχους να μπορούν να δουν ορισμένες πολύτιμες πληροφορίες για το όχημα τους σε πραγματικό χρόνο.

   Πρόκειται για ένα πλήρες ψηφιακό πακέτο που παίρνει την μορφή μιας εφαρμογής και επιτρέπει στον κάτοχο να ελέγξει από το κινητό του στοιχεία όπως η στάθμη του λαδιού, τα διανυθέντα χιλιόμετρα, τυχόν μηνύματα προειδοποίησης και μελλοντικές ημερομηνίες Service ή να θέσει σε λειτουργία το προαιρετικό σύστημα προθέρμανσης της καμπίνας.

   Η έξυπνη εφαρμογή WeConnect καταγράφει τα διάφορα χαρακτηριστικά (όπως αριθμός στροφών κινητήρα, επιτάχυνση, φρένα και ταχύτητα) και σας βοηθάει να διαμορφώσετε το στυλ οδήγηση σας για περισσότερη οικονομία καυσίμου.
    

   Mercedes: Top υπηρεσία κινητικότητας Mobilo

   Η υπηρεσία Mobilo ανανεώνεται δωρεάν μετά από κάθε service του «αστεριού» σας.

   Η υπηρεσία Mobilo ανανεώνεται δωρεάν μετά από κάθε service του «αστεριού» σας.

    Αποτελεί ουσιαστικά τον φύλακα-άγγελο κάθε κατόχου της Mercedes.  Η Mercedes προσφέρει δωρεάν και κατά την διάρκεια όλου του 24ώρου, την λύση κινητικότητας Mobilo ώστε οι κάτοχοι να είναι προστατευμένοι σε κάθε απρόοπτο που μπορεί να συμβεί στον δρόμο.

    Το πλούσιο πακέτο Mobilo καλύπτει το αυτοκίνητο σας είτε βρίσκετε στην Ελλάδα είτε σε κάποια χώρα του εξωτερικού ενώ προσφέρει πληθώρα εναλλακτικών λύσεων σε περίπτωση που άμεση επισκευή δεν κρίνεται δυνατή.

    Η υπηρεσία Mobilo ανταποκρίνεται πλήρως στην premium φύση της Mercedes καθώς σε μια τέτοια περίπτωση προσφέρει όχημα αντικατάστασης για 3 εργάσιμες, μετ επιστροφής αεροπορικό/σιδηροδρομικό εισιτήριο ή λεωφορείου έως 400¤ κατα άτομο και για όλους τους συνεπιβάτες καθώς και ξενοδοχείο με διανυκτέρευση έως και 3 εργάσιμες μέρες ( έως 400 ευρώ για κάθε άτομο).
     

    Audi: Online Interactive Service

    Μια από τις πιο χρήσιμες, απομακρυσμένες υπηρεσίες που συναντάμε στο after πακέτο της Audi είναι εκείνη του Online Service.

    Μια από τις πιο χρήσιμες, απομακρυσμένες υπηρεσίες που συναντάμε στο after πακέτο της Audi είναι εκείνη του Online Service.

     Η Audi διαθέτει ένα από τα πιο πλήρη πακέτα virtual service. Το προηγμένο σύνολο καινοτόμων υπηρεσιών της Audi ξεκινά από Online προγραμματισμό Service και φτάνει έως την απολύτως ανέπαφη παραλαβή/παράδοση του οχήματος για τις εργασίες συντήρησης.

     Ωστόσο, η πιο εντυπωσιακή και χρηστική υπηρεσία της Audi είναι το Online Interactive Service. Πρόκειται για ένα service κατά το οποίο ο κάτοχος παραμένει συνεχώς ενημερωμένος για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο όχημα του μέσω SMS και email.

     Μάλιστα, οι μηχανικοί της Audi συμπεριλαμβάνουν στα μηνύματα αυτά εικόνες και βίντεο σε πραγματικό χρόνο ώστε οι κάτοχοι να εγκρίνουν τις εργασίες και να επιλέξουν ποιο πλάνο από αυτά που προτείνουν οι μηχανικοί επιθυμεί να ακολουθήσει

     SEAT: SEAT economy για οχήματα 5+

     Πακέτο για οχήματα ηλικίας 5+ : SEAT Economy.

     Πακέτο για οχήματα ηλικίας 5+ : SEAT Economy.

      Η SEAT είναι μια εταιρεία που προσφέρει πακέτα after υπηρεσιών και για τα μεγαλύτερα ηλικιακά οχήματα της. Φροντίζει, επομένως, να κρατά ικανοποιημένους όλους τους κατόχους, και όχι μόνο τους νέους αγοραστές.

      Το πρόγραμμα γνήσιων ανταλλακτικών SEAT Economy παρέχεται αποκλειστικά σε κατόχους μοντέλων με ηλικία άνω των 5 ετών και συνοδεύεται από την κορυφαία τεχνογνωσία των μηχανικών του εξουσιοδοτημένου δικτύου.

      Αποτελεί την έξυπνη και οικονομική λύση για τους κάτοχους μοντέλων της ισπανικής μάρκας, καθώς εξασφαλίζεται η τοποθέτηση υψηλής ποιότητας ανταλλακτικών σε προσιτές τιμές και σε υψηλό επίπεδο τεχνικών εργασιών.
       

      Skoda: Skoda Clever packs για νέα, 4+ & 10+ μοντέλα

      Προγράμματα Skoda Clever packs για νέα, 4+ & 10+ μοντέλα της τσεχικής μάρκας.

      Προγράμματα Skoda Clever packs για νέα, 4+ & 10+ μοντέλα της τσεχικής μάρκας.

       Τα CleverPacks είναι τρία ειδικώς σχεδιασμένα πακέτα συντήρησης στα οποία περιλαμβάνεται τόσο η ίδια η εργασία όσο και τα ανταλλακτικά που θα τοποθετηθούν στο μοντέλο.

       Τα CleverPacks είναι σχεδιασμένα στο να προσαρμόζονται στην ηλικία του οχήματος και για αυτό προσφέρονται σε 3 διαφορετικά επίπεδα: ŠKODA Clever Packs για οχήματα έως 4 ετών, ŠKODA Clever Packs για οχήματα από 4 ετών έως 10 ετών και ŠKODA Clever Packs για οχήματα άνω των 10 ετών.

       Τα πακέτα προσφέρονται σε προσιτές τιμές, ακολουθούν τις υψηλές προδιαγραφές στις οποίες μας έχει συνηθίσει η μάρκα και πραγματοποιούνται από ένα πλήρως καταρτισμένο τμήμα τεχνικών που διαθέτει τον πιο προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό.
        

       Fiat: Γνήσια ανταλλακτικά από Mopar

       Γνήσια ανταλλακτικά από Mopar για όλα τα μοντέλα της Fiat.

       Γνήσια ανταλλακτικά από Mopar για όλα τα μοντέλα της Fiat.

        H Fiat είναι μια από τις μάρκες που επωφελούνται σημαντικά από το δίκτυο γνήσιων ανταλλακτικών της Mopar. Η Mopar προσφέρει ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας  σε προσιτές τιμές  για όλα τα μοντέλα της Ιταλικής μάρκας.

        Το δίκτυο ανταλλακτικών της Mopar διαθέτει πολλές επιλογές γνησίων για όλα τα μέρη του αυτοκίνητου, μεταξύ των οποίων θα βρει κανείς αμορτισέρ, φωτά, μπουζί, εξαρτήματα του συστήματος πέδησης, αμάξωμα, ελαστικά, εξαρτήματα συστήματος κλιματισμού κ.α.

        Για τα οχήματα άνω των 4 ετών, η Fiat προσφέρει τη σειρά ανταλλακτικών Essential Parts παρέχοντας ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
         

        Alfa Romeo: Πλάνο συντήρησης Easy Care από Mopar

        Πλάνο συντήρησης με διάρκεια έως και 5 χρόνια: EasyCare από Alfa Romeo.

        Πλάνο συντήρησης με διάρκεια έως και 5 χρόνια: EasyCare από Alfa Romeo.

         Το πλάνο συντήρησης Easy Care της Alfa Romeo έχει διάρκεια έως και 5 χρόνια ή 200.000 χλμ ενώ προσφέρει προκαθορισμένες εργασίες συντήρησης με μια συγκεκριμένη και προσυμφωνημένη τιμή.

         Το πλάνο EasyCare καλύπτει από περιοδικούς ελέγχους έως και αντικαταστάσεις  ενώ μπορεί να προσαρμοστεί και στο προσωπικό στυλ οδήγησης του κάθε κατόχου καθώς προσφέρει 3 επιλογές διαρκείας και χιλιομετρικής απόδοσης και 9 διαφορετικούς συνδυασμούς πλάνων συντήρησης.

         Με το πρόγραμμα συντήρησης Easy Care, οι κάτοχοι μοντέλων της Αlfa Romeo διαθέτουν πρόσβαση στα γνήσια ανταλλακτικά της Mopar ενώ καλύπτονται από την τεχνογνωσία του  πιστοποιημένου τεχνικού προσωπικού της ιταλικής μάρκας.
          

         smart: Πακέτα ασφάλισης Mercedes-Benz Insurance για ηλεκτρικά όχημα πόλης

         Τρια ασφαλιστικά πακέτα Mercedes Benz Insurance: Classic, Advanced και η μικτή Luxury.

         Τρια ασφαλιστικά πακέτα Mercedes Benz Insurance: Classic, Advanced και η μικτή Luxury.

          Αν επιλέξεις να βγάζεις εις πέρας τις αστικές σου υποχρεώσεις με ένα ηλεκτρικό όχημα πόλης που καίει περίπου 2 ευρώ ανά 100 χλμ, μπορείς να είσαι ήρεμος καθώς το πακέτο Mercedes Benz Insurance καλύπτει πλήρως το ηλεκτροκίνητο μικρό σου.

           Τα smart της σέιρας EQ εξοπλίζονται από το ασφαλιστικό πακέτο Mercedes-Benz Insurance που έρχεται σε 3 διαφορετικές μορφές. Το βασικό πρόγραμμα «Classic» με την εκ του νόμου υποχρεωτική κάλυψη Αστικής ευθύνης και διαφορές άλλες επιπλέον καλύψεις, το πιο ολοκληρωμένο «Advanced»  περιλαμβάνει καλύψεις πυρός και κλοπής ενώ υπάρχει και το μικτό επίπεδο Luxury.

          Μεταξύ των παροχών του προγράμματος Mercedes-Benz Insurance θα βρει κανείς εγγύηση της αξίας του οχήματος, πλήρης 24ώρη οδική βοήθεια καθώς και επισκευή στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz  απευθείας από την ασφαλιστική εταιρία της επιλογής σας.
           

          Jeep: Γνήσια αξεσουάρ από Mopar

          Πλήθος επιλογών εξατομίκευσης για όλα τα Jeep μοντέλα, με τα γνήσια αξεσουάρ της Mopar.

          Πλήθος επιλογών εξατομίκευσης για όλα τα Jeep μοντέλα, με τα γνήσια αξεσουάρ της Mopar.

           Τα εμβληματικά και θηριώδη μοντέλα της Jeep αποτελούν οχήματα ειδικών αναγκών και ξεχωριστών αποστολών. Για αυτό και η Mopar φροντίζει να κυκλοφορεί στις αγορές αξεσουάρ που αναβαθμίζουν τις επιδόσεις των συγκεκριμένων μοντέλων.

           Οι κάτοχοι μοντέλων της Jeep επωφελούνται από  την σειρά γνήσιων αξεσουάρ της Mopar καθώς μπορούν να διαμορφώσουν το όχημα τους όπως ακριβώς θέλουν και να το κάνουν έτοιμο να περάσει από τα πιο δύσβατα μονοπάτια.

           Τα γνήσια αξεσουάρ από το δίκτυο της Mopar είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στα μοντέλα της Jeep και ανεβάζουν ακόμα παραπάνω τις εκτός δρόμου επιδόσεις τους.
            

           Κοινοποίησέ το »
           Σχολίασέ το »

           Μεγάλη έρευνα Auto Check. Δηλώστε και Εσείς. Πόσο Ικανοποιημένοι Είστε ;
           Το αυτοκίνητο σας είναι ζημιάρικο;
           Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
           H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
           Κάντε αναφορά με 1 κλίκ εδώ!

           Το αυτοκίνητο σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
           Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι καλές;
           Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
           Επιβραβεύστε την με 1 κλίκ εδώ!

           Δείτε πάνω από 5.000 αναφορές (για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου) με 1 κλίκ εδώ