Αλλεργικά συμπτώματα και οδήγηση: 30% αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος. Πως προστατεύομαι;

Αλλεργικά συμπτώματα και οδήγηση: 30% αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος. Πως προστατεύομαι;

30% μεγαλύτερος κίνδυνος ατυχήματος από αλλεργία. Πως προστατεύομαι;

7278 Επισκέψεις στο άρθρο

Έως και 30% αυξημένος κίνδυνος όταν οδηγείς με αλλεργικά συμπτώματα. Δεν βλέπεις για 13 μέτρα κατά το φτέρνισμα με 50 χλμ/ώρα. Εποχή για αλλαγή φίλτρου καμπίνας. Για υγιεινή ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο μα και για ασφάλεια στον δρόμο. Γνήσια φίλτρα & genuine service από την Car Center για όλα τα μοντέλα Ford.

Η Αφρικανική σκόνη που «πνίγει» την ατμόσφαιρα, η ανοιξιάτικη γύρη άλλα και οι κυκλοφοριακοί ρύποι που δημιουργούνται από τη συμφόρηση( ειδικά στα αστικά κέντρα) , συνθέτουν ένα «εκρηκτικά αλλεργιογόνο μίγμα» που κάνουν πιο δύσκολη τη ζωή μεγάλης μερίδας του κόσμου.

Βουλωμένη μύτη, ερεθισμός στα μάτια, δυσκολία στην αναπνοή και έντονο φτέρνισμα είναι μεταξύ των συμπτωμάτων που χαρακτηρίζουν τις εαρινές αλλεργίες ενώ μπορεί να  επηρεάσουν και σε μεγάλο βαθμό την οδική μας ασφάλεια, αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Σύμφωνα με έρευνες, ο κίνδυνος ατυχήματος από  αλλεργική αντίδραση είναι περίπου 30% υψηλότερος. Σε περίπτωση ενός απλού φτερνίσματος με σταθερή ταχύτητα 50 χλμ./ώρα για παράδειγμα, όταν ο οδηγός κλείνει στιγμιαία τα μάτια,  χάνει περίπου 13 μέτρα απόσταση από τον δρόμο. Ουσιαστικά, οδηγεί εντελώς «τυφλά» για όσο χρόνο διαρκεί το φτέρνισμα .

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για να προστατευτούμε από τα συμπτώματα της αλλεργίας κατά την οδήγηση;  Ας δούμε.

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αντικατάσταση Φίλτρου καμπίνας – Τα οφέλη


Ένας απλός τρόπος να ελαττώσετε την επικινδυνότητα αλλεργικών συμπτωμάτων κατά την οδήγηση και να προστατεύσετε επαρκώς εσάς και τους γύρω σας ( συνεπιβάτες και υπόλοιπους οδηγούς) είναι  η αλλαγή τού  φίλτρου καμπίνας.

Το φίλτρο καμπίνας αποτελεί ένα απλό αναλώσιμο ανταλλακτικό που προστατεύει από το θάμπωμα των κρυστάλλων( βελτιώνοντας την ορατότητα σας) ενώ περιορίζει και τα σωματίδια αιθάλης (όλο τον χρόνο) και γύρης που μας κατακλύζουν κυρίως κατά τους μήνες της άνοιξης.

 Ταυτόχρονα, βελτιώνει την ατμόσφαιρα της καμπίνας καθώς μπλοκάρει τις διάφορες οσμές καθώς και βακτήρια και ιούς. 

Η αντικατάσταση ενός φίλτρου στο αυτοκίνητο μας έχει σημαντικά οφέλη ενώ αν αναλογιστεί κανείς τη χαμηλή του τιμή, είναι σίγουρο πως αποτελεί ένα απαραίτητο μα και «ανώδυνο» (για την τσέπη μας) στοιχείο που πρέπει να δώσουμε προσοχή (ειδικά κατά τους ανοιξιάτικους μήνες).

Η τοποθέτηση ενός οικονομικού άλλα ποιοτικού φίλτρου καμπίνας αποτελεί μια πολύ εύκολη υπόθεση για τους κατόχους αυτοκίνητων Ford.

Το φίλτρο MicronAir® Protect διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία, φροντίζοντας να κρατάει διαρκώς καθαρό το εσωτερικό της καμπίνας. Προστατεύει από τις διάφορες οσμές και επιβλαβείς ουσίες ενώ παρέχει προστασία από ιούς σε ποσοστό 99,9%.

Διαφορά γνήσια ανταλλακτικά( όπως το φίλτρο MicronAir® Protect) και άλλες χρηστικές υπηρεσίες  παρέχονται στους κατόχους αυτοκίνητων της αμερικανικής μάρκας από το Car Center Ford: Τον εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο συνεργάτη της αμερικανικής μάρκας στην Ελλάδα.

Φίλτρο καμπίνας και STOP στις αλλεργίες!
-Ως και 30% μεγαλύτερος κίνδυνος ατυχήματος
-13 μέτρα «τυφλός» όταν φτερνίζεσαι οδηγώντας με 50 χλμ/ώρα
-Πολύ οικονομικό αναλώσιμο το φίλτρο καμπίνας
- Genuine φίλτρο MicronAir® Protect για Ford
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES