Αν αγοράζεις Ford, Αφοί ΛΙΑΠΗ. Εxpert!

3873 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχουν όνομα, έχουν και την …χάρη! Με πολύχρονο Know how & υψηλά σκόρ στον δείκτη Ικανοποίησης πελάτη! Μία παραδοσιακή αξία της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου. Αφοί ΛΙΑΠΗ Α.Ε.

Η επιχείρηση Αφοί ΛΙΑΠΗ, μετρά χρόνια πορείας στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά αυτοκινήτου. Με όνομα «βαρύ», αποτελεί μία παραδοσιακή αξία της αγοράς όσον αφορά την πώληση καινούργιου Ford μα και των εξουσιοδοτημένων υπηρεσιών συντήρησης- service (τόσο για Ford όσο και για Fiat μοντέλα).

Αν αγοράζεις μικρό!
Στην Αφοι ΛΙΑΠΗ θα βρεις τo Ford Fiesta. Το δημοφιλές μοντέλο που αξίζει τα λεφτά του ενώ έχει και το φθηνότερο κόστος service από την 1η πενταετία του κιόλας! Σημειώστε πως με συνολικό κόστος 377 ευρώ, είναι µε µεγάλη διαφορά το πιο οικονοµικό µοντέλο στη κατηγορία του (μικρά).  
Καλέστε:  210 6451188 

Αν πάλι ψάχνεις να αγοράσεις Μικρομεσαίο!
Στην ΛΙΑΠΗΣ θα βρεις μία Best Buy επιλογή. Το Ford Focus. To οποίο στη βασική έκδοση βενζίνης με τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα των 125 ίππων αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα αυτοκίνητα της κατηγορίας, ξεχωρίζοντας στους τομείς της εμφάνισης και της οδικής του συμπεριφοράς. Ενώ πέρα από τα πολλά πλεονεκτήματα του, έχει και το φθηνότερο service της κατηγορίας του (σε ορίζοντα πενταετίας)! Σημειώστε πως το μικρομεσαίο μοντέλο της Ford «ζητάει» στα 5 χρόνια μόλις 384 ευρώ για την προγραμματισμένη του συντήρηση απαιτώντας ουσιαστικά 2 service και 3 ελέγχους χωρίς κόστος!      Καλέστε:  210 6451188 

Value for money υπηρεσίες (μετά την πώληση)!
Οι value for money & αξιόπιστες υπηρεσίες μετά την πώληση αποτελούν πολύ σημαντικό KAI extra λόγο που ο υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου, λαμβάνει υπόψη του ΠΡΙΝ την τελική του επιλογή. Μία από τις εταιρείες που ξεχωρίζουν στην ελληνική αγορά, σε αυτόν τον τομέα, είναι η FORD. Διαθέτει καλά και ανταγωνιστικά μοντέλα αυτοκινήτου. Επιδιώκει την υψηλή πιστότητα στην μάρκα! Γι αυτό και μέσω των επιλεγμένων συνεργατών της (εξουσιοδοτημένο δίκτυο) κυνηγά το καλό σκόρ στην

Ικανοποίηση κατόχου
!    Καλέστε:  2106426386

Με σχεδιασμό που κατατάσει ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων της τον σχεδιασμό των After Sales Υπηρεσιών της, δεν αρκείται σε "απλές υπενθυμιστικές ενέργειες» (π.χ. «δωρεάν έλεγχος»). Aντίθετα, κάθε μήνα, προσθέτει αξία στην σχέση του κατόχου της μάρκας ο οποίος απευθύνεται σε ενημερωμένο, εκπαιδευμένο –και διαρκώς κάτω από καθεστώς ποιοτικού ελέγχου παροχής υπηρεσιών- εξουσιοδοτημένο δίκτυο !

Εκπρόσωπος αυτής της φιλοσοφίας και one STOP shop, η Αφοί ΛΙΑΠΗ!
 
Με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω στα μοντέλα της δημοφιλούς μάρκας, έχει κάνει την δική του πορεία στον κλάδο, κτίζοντας όνομα σαν Τop Expert και one STOP shop για Service Ford. Service, Φανοβαφείο, Ηλεκτρολογείο, Ανταλλακτικά (μέχρι και Υγραεριοκίνηση) !

Σου κρατά το Ford σου, fit. Με δωρεάν έλεγχο. Διαφάνεια και «λόγια σταράτα» (αν χρειάζεται κάτι προς επισκευή ή αντικατάσταση). Στόχος του να κρατήσει το Ford σου, γνήσιο 100% όπως την 1η μέρα που το γνώρισες! Καλέστε:  2106426386

Με γνήσια ανταλλακτικά (στη σωστή τιμή) !  Ανταλλακτικά που :
1. Διαθέτουν ποιότητα - Είναι τεχνολογικά προηγμένα
2. Διατίθενται με εγγύηση καλής λειτουργίας
3. Ενισχύουν την ασφάλεια στον δρόμο
4. Προσθέτουν πόντους & ανεβάζουν το "κασέ" του (
μεταπωλητική αξία).
Καλέστε:  2106426386

Παρέχει After Sales υπηρεσίες για Ford που έχουν σχεδιαστεί με στόχο την διατήρηση του 100% των αρχικών δυνατοτήτων του αυτοκινήτου που επιλέξατε. Επιδόσεις, ασφάλεια και αποδοτικότητα του Ford σας, στο επίκεντρο του σχεδιασμού, για κάθε εποχή του χρόνου.

Το δικό σας αυτοκίνητο στα χέρια τoυ καταρτισµένου προσωπικού της Αφοί ΛΙΑΠΗ Α.Ε. αντιμετωπίζεται ως μοναδικό. Φυσικά με εξελιγμένο εξοπλισμό και διαγνωστικά.


Αφοί ΛΙΑΠΗ! Και FORD MOTORCRAFT 5+
Στον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Ford, θα βρείτε και το οικονομικό πακέτο προσφορών Ford Motorcraft 5+, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα Ford ηλικίας 5 χρόνων και άνω. Καλέστε:  2106426386

Mε σαφείς και ξεκάθαρες τιμές, χωρίς κρυμμένες χρεώσεις, το πακέτο Ford Motorcraft 5+, διατηρεί χαμηλά το κόστος συντήρησης και ταυτόχρονα υψηλή τη μεταπωλητική αξία του Ford σας. Σε αυτό θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, από συντήρηση και επισκευές, μέχρι ελέγχους ΚΤΕΟ και ελαστικά.

H συντήρηση FORD MOTORCRAFT περιλαμβάνει:
-Έλεγχο ασφάλειας 20 σημείων
-Αλλαγή λαδιού και φίλτρου λαδιού
-Αλλαγή φίλτρου καμπίνας

KTEO Ford Motorcraft - με πολλαπλά οφέλη:

Εξονυχιστικό έλεγχο ΚΤΕΟ, που υποδεικνύει την ανάγκη για τυχόν επισκευές, οι οποίες φυσικά γίνονται σύμφωνα με απαιτητικά πρότυπα και τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Ford υψηλή ποιότητας. Έτσι δεν επηρεάζεται η εγγύηση και διατηρείται υψηλή η μεταπωλητική αξία.

Διαρκή ενημέρωση για οποιαδήποτε επισκευή χρειαστεί, καθώς και γραπτή, λεπτομερή, επεξήγηση του παραστατικού  με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν. Το αρχείο αυτό καταχωρείται στο ιστορικό του Ford σας για οποιοδήποτε μελλοντικό αγοραστή (DSR), αυξάνοντας την μεταπωλητική αξία.

Σαφείς και ανταγωνιστικές τιμές
Αν το Ford σας δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί την ίδια μέρα, που γίνεται ο έλεγχος ΚΤΕΟ, παρέχεται η πιο άμεσα διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα
 

Αφοί ΛΙΑΠΗ Α.Ε.
Καλέστε:  2106426386
Δείτε: www.liapis.gr
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/FordLiapis