Clean plus! Διπλή ασφάλεια από την Volkswagen!

8621 Επισκέψεις στο άρθρο

Η κατάλληλη συντήρηση και η σωστή απολύμανση του συστήματος κλιματισμού στο VW σας, με το πακέτο φροντίδας «Clean Plus», θα σας εξασφαλίσει ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον, το οποίο με τη σειρά του θα κάνει ασφαλέστερες τις μετακινήσεις σας.

Η Volkswagen προσφέρει στους κατόχους των οχημάτων τη νέα υπηρεσία έχοντας ως σκοπό να ικανοποιήσει πλήρως όλους τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της, την νέα υπηρεσία «Clean Plus». Η υπηρεσία περιλαμβάνει ένα πακέτο εργασιών για την δημιουργία μιας υγιούς ατμόσφαιρας στο εσωτερικό της καμπίνας. 

Υγιεινό περιβάλλον σημαίνει ασφαλέστερες μετακινήσεις

Πέρα από τα προφανή οφέλη, της δροσερής καμπίνας με την ιδανική θερμοκρασία, είναι και θέμα ασφάλειας, ειδικά τώρα που λόγω του καλοκαιριού το σύστημα κλιματισμού έχει γράψει «υπερωρίες» και η σκόνη από τις εξορμήσεις μας σε χωματόδρομους έχει αναγκάσει τα φίλτρα να «υπερβάλλουν» εαυτόν, ώστε να μην εισχωρήσουν στην καμπίνα.   

Ένα σωστά συντηρημένο σύστημα κλιματισμού μειώνει την ύπαρξη αλλεργιογόνων παραγόντων, οι οποίοι σύμφωνα με έρευνα, είναι υπεύθυνοι γι' αύξηση της πιθανότητας πρόκλησης ατυχήματος κατά 30%. Παράλληλα η κακή ποιότητα του αέρα δημιουργεί αίσθημα κόπωσης και υπνηλίας, παράγοντες επίσης υπεύθυνοι πολλών ατυχημάτων.  Συνεπώς μέσω της σωστής συντήρησης του συστήματος κλιματισμού, αυξάνεται και η ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. 

Πλήρης έλεγχος κλιματισμού και αλλαγή φίλτρων από τη VW

Επειδή πολλές φορές δε γίνεται άμεσα αντιληπτή μια δυσλειτουργία του κλιματιστικού, θα πρέπει ανά τακτά διαστήματα, να κάνετε ένα έλεγχο σε όλο το σύστημα και όπως προείπαμε, ειδικά αυτή την εποχή. Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της VW, αυτά που γνωρίζουν το VW σας όσο κανείς άλλος και χρησιμοποιούν τις εγκεκριμένες διαδικασίες του κατασκευαστή, ο έλεγχος περιλαμβάνει:

•    Καθαρισμός και απολύμανση συστήματος κλιματισμού με τη χρήση αντιβακτηριδιακού καθαριστικού.
•    Έλεγχος της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού με τη χρήση θερμομέτρου.
•    Αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, με τοποθέτηση νέου φίλτρου ενεργού άνθρακα για καθαρότερο αέρα στο εσωτερικό και
•    Δωρεάν τεχνικός έλεγχος βασικών σημείων του αυτοκινήτου σας (μπαταρία - μάκτρα υαλοκαθαριστήρων - ελαστικά τροχών – φρένα και χειρόφρενο)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES