Αξιόπιστη συντήρηση με έλεγχο Α/C & πλήρωση φρέον

Αξιόπιστη συντήρηση με έλεγχο Α/C & πλήρωση φρέον

7411 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο εποχικός έλεγχος του αυτοκινήτου σας με την σωστή συντήρηση του κλιματισμού είναι απαραίτητα, ώστε να απολαύσετε το καλοκαίρι που έρχεται με ασφάλεια και σιγουριά. Φυσικά ο μόνος που μπορεί να σας το εγγυηθεί αυτό είναι ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας Ηλεκτρολογείο η Συνεργείο με πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό για την πλήρωση φρέον 1234yf & R134, ώστε το κλιματιστικό του αυτοκινήτου σας να δουλεύει σωστά.

Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητό μας επιβαρύνεται extra από:
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
- τις υψηλές θερμοκρασίες,
  αλλά και από μία σειρά από άλλους παράγοντες, όπως
- τα πολλά χλμ. (που φέτος αναμένεται να είναι περισσότερα αφού όλοι μας θέλουμε να "ξε-μπαφιάσουμε" από την πολύμηνη κλεισούρα)
- την ποιότητα των δρόμων,
αλλά και από
- το αυξημένο βάρος φόρτωσης.

Με δεδομένο μάλιστα, ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια, συνήθως περιλαμβάνουν όλη (ή μέρος) της οικογένειας, η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου μας ισοδυναμεί με την ασφάλεια και των δικών μας ανθρώπων.

Το σύνολο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων, όλων των εταιρειών, διαθέτουν συγκεκριμένα «πακέτα» ελέγχων ανάλογα με την περίοδο του χρόνου

Το σύνολο των εξειδικευμένων συνεργατών μας, διαθέτουν συγκεκριμένα «πακέτα» ελέγχων ανάλογα με την περίοδο του χρόνου

Ιδιαίτερη καταπόνηση σε συγκεκριμένα σημεία
 
Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό σας και ειδικά συγκεκριμένα μέρη να «δουλεύουν υπερωρίες». Η μπαταρία δέχεται περισσότερη καταπόνηση όταν γίνεται χρήση κλιματιστικού, η ρευστότητα των υγρών φρένων επηρεάζεται από κάθε μεταβολή του κλίματος, όπως και η απόδοση του ψυκτικού υγρού του ψυγείου. Αλλαγή δεδομένων έχουμε βέβαια συνολικά και από το αυξημένο βάρος φόρτωσης, που επηρεάζει φρένα, ανάρτηση και διαφοροποιεί την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκίνητου.

Πρόκειται μάλιστα, μόνο για ενδεικτικούς παράγοντες με άμεση επιρροή στη λειτουργία του οχήματος, γεγονός που αναδεικνύει και την αξία του εγγυημένου ελέγχου του, ειδικά αυτή την εποχή. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με αναπάντεχα συμβάντα σε τέτοιες περιόδους, τα οποία και «απειλούν» από την ξεγνοιασιά του, μέχρι και την ασφάλεια τη δική του και της οικογένειάς του. Ως εκ τούτου, κάθε οδηγός θα πρέπει να «οδηγείται» σε αξιόπιστες λύσεις.

Τα 23 σημεία της Check List του εποχικού ελέγχου

Τα εξειδικευμένα Ηλεκτρολογεία και Συνεργεία, των εταιρειών, που διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό για τον έλεγχο του κλιματιστικού σας και την πλήρωση φρέον και με το νέο οικολογικό 1234yf σας παρέχουν τις διαγνωστικές υπηρεσίες τους (οι οποίες ποικίλουν, ανάλογα με τον τύπο ή ακόμα και τα χιλιόμετρα του κάθε οχήματος).

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Τσιούμας εγγυημένες Υπηρεσίες Ηλεκτρολογείου και συντήρησης A/C Μαρούσι
Σελίδα 3Auto Sprint System αξιόπιστες υπηρεσίες ελέγχου A/C Καλλιθέα
Σελίδα 4Car Electric Samios σύγχρονες υπηρεσίες ηλεκτρολογείου στο Κερατσίνι

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES