Έως τις 10 Ιουνίου ο εποχικός έλεγχος από Mopar για όλα τα μοντέλα Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep & Abarth.

Έως τις 10 Ιουνίου ο εποχικός έλεγχος από Mopar για όλα τα μοντέλα Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep & Abarth.

Δωρεάν εποχικός έλεγχος για Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep & Abarth

7861 Επισκέψεις στο άρθρο

Ως και τις 10 Ιουνίου, όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth μπορούν να επωφεληθούν από το νέο πρόγραμμα δωρεάν εποχικού ελέγχου που προσφέρει η Mopar για επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά αυτοκίνητα (LCV) των δημοφιλών μαρκών .

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD

Δωρεάν εποχικός έλεγχος για Fiat, Alfa Romeo, Lancia,  Jeep & Abarth

-Μέχρι τις 10 Ιουνίου, για όλα τα μοντέλα του Group
-Δωρεάν έλεγχος 15 σημείων (στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της FCA)
-Συστήματα πέδησης, υγρά λειτουργίας, ελαστικά, μπαταρία
-Kαι πρόγραμμα essential parts (γνήσια ανταλλακτικά) από Mopar


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η Mopar,η επίσημη μάρκα παροχής after sales υπηρεσιών των παραπάνω μαρκών, προσφέρει στους κατόχους την δυνατότητα να προχωρήσουν σε έναν δωρεάν εποχικό έλεγχο στα συνεργεία του εξουσιοδοτημένου δικτύου της FCA Greece.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες από μηχανικούς και τεχνικούς με υψηλή τεχνογνωσία άλλα και εμπειρία με τα μοντέλα των μαρκών, παρέχονται με value for money προσέγγιση και διαφανείς χρεώσεις, για την βέλτιστη λειτουργία όλων των αυτοκινήτων του Group.

Ο δωρεάν έλεγχος σε 15 σημεία περιλαμβάνει όλα τα καίρια μέρη του αυτοκινήτου που εξασφαλίζουν την άνετη και ποιοτική εμπειρία στον δρόμο άλλα και την διατήρηση της μεταπωλητικής αξίας του οχήματος.

Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις και στην εξασφάλιση του “peace of mind” των κατόχων (και κατά την οδήγηση άλλα και στα συνολικά έξοδα συντήρησης).

Παράλληλα, το δίκτυο, μέσω της Mopar, παρέχει στους κατόχους των μοντέλων του Group γνήσια ανταλλακτικά για όλα τα μέρη του αυτοκίνητου που μπορεί να φθαρούν από τον χρόνο και χρίζουν αντικατάστασης.

Το πρόγραμμα της “Essential Parts” διαθέτει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για όλα τα μοντέλα άνω των 4 ετών και περιλαμβάνει (μεταξύ άλλων) ανταλλακτικά για το φίλτρο, τα συστήματα διανομής/σύμπλεξης άλλα και τα φρένα.

Σημαντικό να σημειώσετε πως, ο κάτοχος, λαμβάνοντας την γνώμη ενός expert από το πιστοποιημένο δίκτυο της FCA-Mopar και τοποθετώντας γνήσια ανταλλακτικά, εξασφαλίζει πως δεν τοποθετεί στο αυτοκίνητο του κάποιο από τα παραποιημένα ανταλλακτικά που κυκλοφορούν στην αγορά και μπορεί να έχουν επιζήμιες συνέπειες στο όχημα.