Δυναμική πρόταση Peugeot στα Χανιά!

1830 Επισκέψεις στο άρθρο

Είτε κάτοχος, είτε υποψήφιος αγοραστής Peugeot, στις εγκαταστάσεις της Peugeot Ι.ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΕ., στα Χανιά Κρήτης θα απολαύσετε premium εξυπηρέτηση.

Η εταιρία Peugeot Ι.ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΕ. με μεγάλη εμπειρία στην πώληση νέων αυτοκινήτων, και μία ευρεία γκάμα After sales υπηρεσιών είναι σε θέση να καλύψει τα «θέλω και μπορώ» σας ως πελάτης που αναζητά την Peugeot εμπειρία.

Στην Peugeot Ι.ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΕ. μπορείτε να βρείτε το νέο Peugeot SUV 2008, το μοναδικό 3008 καθώς και όλη την γκάμα των νέων μοντέλων της δημοφιλούς μάρκας.

Ως κάτοχος μπορείτε να εξυπηρετηθείτε μέσα από μία μεγάλη σειρά after sales υπηρεσιών
προστιθέμενης αξίας
καθώς με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η Peugeot Ι. ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ σας παρέχει ένα πρωτοποριακό πακέτο αναβαθμισμένων υπηρεσιών τόσο για την διευκόλυνσή σας, όσο και για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας

2 Λόγια για την Peugeot Ι.ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΕ

Η εταιρεία Ι. ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΕ, είναι μέλος του Επίσημου Δικτύου εμπόρων της PEUGEOT και δραστηριοποιείται στο κλάδο του αυτοκινήτου ως αποκλειστικός Έμπορος και Επισκευαστής των αυτοκινήτων PEUGEOT στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Το δια βίου εκπαιδευόμενο προσωπικό της επιχείρησης, με πελατοκεντρική εστίαση, προσφέρει ποιοτική εξυπηρέτηση, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, όπου στεγάζονται:

-έκθεση αυτοκινήτων PEUGEOT νέων και μεταχειρισμένων,
-τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών – αξεσουάρ &
-εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση4ο χλμ Παλαιάς Ε.Ο. Χανίων Καστελλίου, τ.κ. 731 00
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 28210 23 944-8
Facebook :https://www.facebook.com/peugeotchania/
Site : https://mylonakis.peugeot-hellas.gr/about-us/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES