FORD MOTORCRAFT 5+=Value for money!

4428 Επισκέψεις στο άρθρο

Αφορά το πιο οικονομικό πακέτο της αγοράς. Είναι σχεδιασμένο για service μοντέλων Ford με ηλικία 5 ετών και άνω. Το βρίσκετε μόνο στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Ford. Το όνομα του, Ford Motorcraft 5+!

Mε σαφείς και ξεκάθαρες τιμές, χωρίς κρυμμένες χρεώσεις, το πακέτο Ford Motorcraft 5+, διατηρεί :
- χαμηλά το κόστος συντήρησης και ταυτόχρονα
- υψηλή τη μεταπωλητική αξία του Ford σας.
Στο πακέτο Ford Motorcraft5+ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, από συντήρηση και επισκευές, μέχρι ελέγχους ΚΤΕΟ και ελαστικά.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από τη Ford Τεχνικοί Σύμβουλοι και Μηχανικοί φροντίζουν το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και γνήσια ανταλλακτικά Ford.
 
Συντήρηση Ford Motorcraft
Mόνο στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Ford μπορείτε να βρείτε φροντίδα υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Για τα επιβατικά οχήματα Ford το κόστος είναι 100 ευρώ και για επαγγελματικά 115 ευρώ.
 
H συντήρηση FORD MOTORCRAFT περιλαμβάνει:
  • Έλεγχο ασφάλειας 20 σημείων
  • Αλλαγή λαδιού και φίλτρου λαδιού
  • Αλλαγή φίλτρου καμπίνας
 
 
Ελαστικά  Ford  Motorcraft
Τα σωστά ελαστικά για το Ford σας, στη σωστή τιμή. Είναι απαραίτητο να αγοράζετε τα κατάλληλα ελαστικά για το Ford σας, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εξοικονόμηση καυσίμου.  Η Ford Motorcraft προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ελαστικών από 35 ευρώ το ένα (τελική τιμή με φπα, τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση).
 
 
KTEO Ford Motorcraft
Στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Ford στα πλαίσια του Ford Motorcraft, έλεγχος και διεκπεραίωση ΚΤΕΟ σε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα,  με 55 ευρώ.
Τα οφέλη είναι πολλαπλά:
  • Εξονυχιστικός έλεγχος ΚΤΕΟ, που υποδεικνύει την ανάγκη για τυχόν επισκευές, οι οποίες φυσικά γίνονται σύμφωνα με απαιτητικά πρότυπα και τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Ford υψηλή ποιότητας. Έτσι δεν επηρεάζεται η εγγύηση και διατηρείται υψηλή η μεταπωλητική αξία.
  • Διαρκής ενημέρωση για οποιαδήποτε επισκευή χρειαστεί, καθώς και γραπτή, λεπτομερή, επεξήγηση του παραστατικού  με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν. Το αρχείο αυτό καταχωρείται στο ιστορικό του Ford σας για οποιοδήποτε μελλοντικό αγοραστή (DSR), αυξάνοντας την μεταπωλητική αξία.
  • Σαφείς και ανταγωνιστικές τιμές
  • Αν το Ford σας δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί την ίδια μέρα, που γίνεται ο έλεγχος ΚΤΕΟ, παρέχεται η πιο άμεσα διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα
 
Επισκευές Ford Motorcraft
Κάθε φορά που θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε κάποια επισκευή στο όχημά σας, η Ford  μέσω του οικονομικού πακέτου προσφορών Ford Motorcraft 5+  προσφέρει την καλύτερη δυνατή επιλογή, πάντα σε ελκυστικές τιμές. Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει γνήσια ανταλλακτικά, χρήση ειδικών εργαλείων και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, πάντα στην καλύτερη σχέση τιμής-κόστους, από ειδικούς που γνωρίζουν το Ford σας καλύτερα από τον καθένα.

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES