Fiat: Δωρεάν Clima Service

9094 Επισκέψεις στο άρθρο

H Fiat Group Automobiles Hellas προσφέρει δωρεάν στους κατόχους αυτοκινήτων Fiat και Alfa Romeo τη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού.

Η Fiat Group Automobiles Hellas χαρίζει ΔΩΡΟ αξίας 59 ευρώ στους κατόχους αυτοκινήτων Fiat και Alfa Romeo, μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η υπηρεσία Clima Service είναι δωρεάν και περιλαμβάνει: Αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας, Απολύμανση αεραγωγών, Εργασία.

Μετά την περίοδο του χειμώνα, η αυξημένη υγρασία και η ατμοσφαιρική ρύπανση σε συνδυασμό με τα κλειστά παράθυρα συνήθως ευνοούν την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας στο εσωτερικό των αεραγωγών του συστήματος κλιματισμού. Με την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας εξασφαλίζεται προστασία από γύρη, σκόνη, ρύπους ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η βέλτιστη ροή του αέρα στο εσωτερικό. Αυτό από μόνο του όμως δεν είναι αρκετό, καθώς οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού παραμένουν βρώμικοι. 

Η επαγγελματική απολύμανση αφαιρεί σχολαστικά ακαθαρσίες από τους αεραγωγούς και σας εξασφαλίζει ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον στην καμπίνα του αυτοκινήτου. 


Οικονομικά πακέτα συντήρησης

Παράλληλα, η Fiat Group Automobiles Hellas παρουσιάζει την υπηρεσία οικονομικής συντήρησης για παλαιότερα οχήματα.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Fiat & Αlfa Romeo να συντηρήσουν το όχημά τους σε προσιτές τιμές, για εργασίες όπως:

• Μικρό Service της μηχανής
• Συντήρηση & Απολύμανση του Κλιματιστικού
• Αλλαγή στα τακάκια
• Service του ιμάντα
• Αλλαγή αμορτισέρ
• Αλλαγή Μπαταρίας


Μερικά παραδείγματα τέτοιων πακέτων είναι η αλλαγή στα τακάκια, η αλλαγή λαδιών και φίλτρου, το σέρβις του ιμάντα χρονισμού, η αλλαγή μπαταρίας, η αλλαγή 4 αμορτισέρ κλπ. Χαρακτηριστικά, για το Punto 1.2 το κόστος για την αλλαγή λαδιών-φίλτρου (συμπεριλαμβάνοντας ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ) είναι μόλις 65 ευρώ, για την αλλαγή στα τακάκια 53 ευρώ, για την αλλαγή μπαταρίας 68 ευρώ κλπ. Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα πακέτα και τις τιμές που ισχύουν στο δίκτυο της Fiat Group Automobiles Hellas.