Ford Fiesta, Renault Clio ή Fiat 500 για πρώτο αμάξι;

Ford Fiesta, Renault Clio ή Fiat 500 για πρώτο αμάξι;

5381 Επισκέψεις στο άρθρο

Fiat 500, Renault Clio & Ford Fiesta με βάση διεθνή έρευνα, είναι τα πιο επιθυμητά μοντέλα για τους νέους οδηγούς.

Ford Fiesta, Renault Clio ή Fiat 500 για πρώτο αμάξι;

-Fiesta, Clio & Fiat 500 τα πιο επιθυμητά για νέους οδηγούς
-Το 500 με 200.000 χλμ. εγγύηση, 100 τα άλλα δύο 
-Το Fiesta το πιο φθηνό service & 8 χρόνια εγγύηση (5 τα άλλα)
- Renault έχει καλύτερο ποσοστό ικανοποιημένων κατόχων

Nice! Tο πήρες (μόνος ή με την βοήθεια της οικογένειας). Έχει «και μετά» όμως. Συντήρηση, αναβάθμιση κοκ. After Sales το λένε οι εταιρείες. Nα δούμε λοιπόν και το τι πρέπει να ξέρεις για το «after» ως νέος οδηγός. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Συνήθως οι νέοι οδηγοί βασίζονται στο συναίσθημα όταν επιλέγουν αυτοκίνητο και λιγότερο στη λογική. Συχνά ξεχνούν ότι πρόκειται να συνυπάρξουν αρκετά χρόνια μαζί του και ότι θα έχουν υποχρεώσεις απέναντί του, όπως η συντήρηση, η επιδιόρθωση πιθανών βλαβών και αρκετές ακόμη.

Αντίστοιχα δεν γνωρίζουν εξαρχής πως κάθε μάρκα διαθέτει και πολλές χρηστικές υπηρεσίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν ώστε να έχουν μια ακόμη πιο απολαυστική εμπειρία συμβίωσης. 

Για όλες αυτές λοιπόν θα έχουν να κάνουν με το “After Sales” της κάθε μάρκας. Και επειδή μιλάμε για πρώτο αυτοκίνητο, η «πρώτη αγάπη» μένει πάντα αξέχαστη, άρα ένας ικανοποιημένος νέος, αποτελεί συγχρόνως και ένα πιθανό ισόβιο πιστό της μάρκας.

Καλώς πράττουν λοιπόν οι νέοι και αποφασίζουν και με συναισθηματικά κριτήρια, εμείς είμαστε εδώ για να τους δείξουμε πως μπορούν να κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη ζωή τους χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που προσφέρουν οι μάρκες.

Σύμφωνα με πρόσφατη διεθνή έρευνα “τα πιο επιθυμητά μοντέλα για τους νέους οδηγούς” (που αναζητήθηκαν και σε «χιλιάδες χτυπήματα-αναζητήσεις στο Google», ήταν –με αυτή τη σειρά- τα Fiat 500, Renault Clio και Ford Fiesta. Πάμε να δούμε λοιπόν σε επίπεδο After Sales που ξεχωρίζουν.
 

Fiat 500, trendy και με κορυφαία χιλιομετρική εγγύηση

H Fiat προσφέρει κορυφαία χιλιομετρική εγγύηση 200.000 χλμ. ή 5 ετών, δωρεάν.

H Fiat προσφέρει κορυφαία χιλιομετρική εγγύηση 200.000 χλμ. ή 5 ετών, δωρεάν.

    To Fiat 500 είναι ίσως το πιο trendy μοντέλο της αγοράς και ένα από τα μοντέλα που απευθύνεται κατΆ εξοχήν σε νεανικό κοινό. 

    Συνεπώς λοιπόν η Fiat, μέσω της Mopar (επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Fiat), έχει εστιάσει και στην παροχή ασφαλών και απροβλημάτιστων διαδρομών, καθώς επίσης και στην παροχή σύγχρονων digital υπηρεσιών μέσω διασύνδεσης.

    Αρχικά προσφέρει κορυφαία χιλιομετρική εγγύηση 200.000 χλμ. ή 5 ετών δωρεάν, ιδανικό για νέους αποφασισμένους να κάνουν μπόλικα road trips. 

    Παράλληλα επειδή τα road trips επιβάλλουν και σωστή προετοιμασία του αυτοκινήτου, στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της προσφέρονται δωρεάν προγράμματα τεχνικού ελέγχου, όπως παράδειγμα, αυτή την περίοδο, που «τρέχει» το Winter Check Up, στο πλαίσιο του οποίου περιλαμβάνονται και ειδικές προσφορές σε γνήσια ανταλλακτικά & αναλώσιμα.

    Βέβαια καθώς οι νέοι οδηγοί είναι ασφαλώς πιο εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τη χρήση «έξυπνων» συσκευών, η εφαρμογή «My Fiat» θα αποτελέσει ένα χρήσιμο και διασκεδαστικό παιχνίδι. 

    Ένα πληρέστατο πακέτο digital υπηρεσιών της εφαρμογής, σας επιτρέπει να σχεδιάζετε την καλύτερη δυνατή διαδρομή για ένα ταξίδι, να ελέγχετε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας με μια ματιά στο κινητό σας και να εντοπίσετε που το έχετε παρκάρει, να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τις πόρτες και πολλά ακόμη. 

    Highlight η δυνατότητα να συνδεθείτε στην αποκλειστική περιοχή και να διασφαλίσετε υπηρεσίες online, ώστε να μην έχετε καμία έννοια αν τα Σαββατοκύριακά σας προορίζονται για αποδράσεις, αλλά και η δυνατότητα να κάνετε το όχημά σας hot spot ώστε να συνδέεται όλη η παρέα στο wifi.
     

    Clio και Renault με top δείκτες Ικανοποίησης Κατόχου!

    H Renault διαθέτει πολύ ικανοποιημένους κατόχους, όπως αποδεικνύει η έρευνα  «AutoCheck».

    H Renault διαθέτει πολύ ικανοποιημένους κατόχους, όπως αποδεικνύει η έρευνα «AutoCheck».

      Η Renault έχει καταφέρει με σχεδιασμό και δουλειά να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της με στόχο να τους κρατά ικανοποιημένους και πιστούς

      Κάτι που αποδεικνύεται και από την θέση που έχει κατακτήσει στην μεγάλη έρευνα ικανοποίησης κατόχων «AutoCheck», όπου πετυχαίνει κορυφαίο ποσοστό 96%.

      Η Renault έχει στον σχεδιασμό της μία στοχευμένη και χρηστική γκάμα after sales υπηρεσιών και προσφέρει μια ευχάριστη after εμπειρία εξυπηρέτησης και ευκολιών. 

      Σε αυτή λοιπόν τη βάση εξελίσσει διαρκώς τις παροχές της με δωρεάν ελέγχους, εποχικές προσφορές, ειδικά προγράμματα και special τιμές σε γνήσια ανταλλακτικά, κρατώντας χαμηλά το κόστος συντήρησης και ικανοποιημένους/πιστούς τους κατόχους Renault. 

      Όπως έχουμε δει στα καινούρια Renault Clio, το κόστος service είναι από τα προσιτά της αγοράς με κόστος κοντά στα 160 ευρώ ανά έτος για τα 5 πρώτα χρόνια. 

      Παράλληλα σε όλη αυτή τη διάρκεια προσφέρεται και δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση, ενώ τα τρία πρώτα χρόνια έχετε και δωρεάν οδική βοήθεια «Renault Αssistance» όπου λειτουργεί 24/7 στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και αν χρειαστεί σας καλύπτει ακόμα και διαμονή σε ξενοδοχείο ή εισιτήρια με άλλο μέσο.
       

      Ford Fiesta και το πιο οικονομικό Service & εγγύηση 8 ετών!

      Οι νέοι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες της εφαρμογής «FordPass» (αλλά και το ιδιαίτερα οικονομικό service του Fiesta).

      Οι νέοι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες της εφαρμογής «FordPass» (αλλά και το ιδιαίτερα οικονομικό service του Fiesta).

        Οι ιδιοκτήτες μοντέλων της Ford έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων και διαρκώς βελτιούμενων υπηρεσιών και δωρεάν ελέγχων που προσφέρονται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο.

        Η Ford Motor Ελλάς έχει επενδύσει πολύ στον σχεδιασμό και στην εξυπηρέτηση του κατόχου της μέσω των after sales υπηρεσιών της, ούσα η εταιρεία με τη μεγαλύτερη εργοστασιακή εγγύηση της αγοράς με 8 έτη, κάτι που προφανώς ισχύει και για το Fiesta. 

        Παράλληλα το Fiesta έχει το πιο οικονομικό κόστος σέρβις σε βάθος πενταετίας, μόλις στα 345 ευρώ, ποσό που το καθιστά με μεγάλη διαφορά το πιο προσιτό μικρό μοντέλο, σε αυτόν τον τομέα. 

        Να τονίσουμε πως η περιοδικότητα των προγραμματισμένων επισκέψεων είναι κάθε δύο έτη ή 30.000 χιλιόμετρα, ωστόσο κάθε χρόνο ή 15.000 χλμ. προβλέπεται ένας ενδιάμεσος έλεγχος. Αξίζει να αναφερθεί και η δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου στο χώρο που εξυπηρετεί τον κάτοχο του. 

        Οι νέοι αναγνώστες μας (και μελλοντικοί κάτοχοι του) θα εκτιμήσουν επίσης ιδιαίτερα τις σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες της εφαρμογής «Ford Pass», ανάλογες με αυτές της «MyFiat» που είδαμε πιο πριν (να αναφέρουμε πως στο άμεσο μέλλον σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα λανσάρει και η Renault την αντίστοιχη δική της εφαρμογή).  

        Έτσι λοιπόν μπορείτε: να κλείσετε ηλεκτρονικά το επόμενο ραντεβού για service ή οποιαδήποτε άλλη εργασία, να έχετε στη διάθεσή σας σε ψηφιακή μορφή το βιβλιαράκι ιστορικού service, να έχετε στο κινητό σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάστασή του αυτοκινήτου σας, ακόμη και να χρησιμοποιήσετε απομακρυσμένα κάποιες λειτουργίες του (και να κάνετε το αμάξι σας wi fi hot spot).
         

        Κοινοποίησέ το »
        Σχολίασέ το »

        προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES