Φροντίδα & ασφάλεια μετά το καλοκαίρι με υπογραφή Ford
Φροντίδα & ασφάλεια μετά το καλοκαίρι με υπογραφή Ford
Φροντίδα & ασφάλεια μετά το καλοκαίρι με υπογραφή Ford
  • Φροντίδα & ασφάλεια μετά το καλοκαίρι με υπογραφή Ford
  • Φροντίδα & ασφάλεια μετά το καλοκαίρι με υπογραφή Ford
  • Φροντίδα & ασφάλεια μετά το καλοκαίρι με υπογραφή Ford

Φροντίδα & ασφάλεια μετά το καλοκαίρι με υπογραφή Ford

31564 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι διακοπές τελείωσαν αλλά όχι και η φροντίδα του Ford σας! Κλείστε έως 30 Σεπτεμβρίου online ραντεβού με τον κωδικό ford10 στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της επιλογής σας και απολαύστε μια σειρά δωρεάν ελέγχων καθώς και πλύσιμο του αυτοκινήτου σας.

Κάτι οι καλοκαιρινές διακοπές, κάτι οι μικρές αποδράσεις προς αναζήτηση δροσιάς στις κοντινές ή και πιο μακρινές παραλίες, κάτι οι βόλτες στο χωριό που μπορεί να σας οδήγησαν σε κάποιον κακοτράχαλο δρόμο με πυκνή βλάστηση, όλα τα αυτοκίνητα της Ελλάδας λίγο πολύ δέχθηκαν μερικές έξτρα καταπονήσεις, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Επειδή, λοιπόν, βασική προτεραιότητα της Ford, και των εξουσιοδοτημένων συνεργείων του δικτύου της, είναι η ικανοποίηση του κατόχου όλες τις εποχές του χρόνου και σκοπός τους είναι, να χτίζουν σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών, μερικές εκ των οποίων εντελώς δωρεάν, ειδικά για μετά το καλοκαίρι, που θα βάλουν το αγαπημένο σας αυτοκίνητο ξανά σε φόρμα για το φθινόπωρο. Και όλα αυτά, κλείνοντας ραντεβού online με τον κωδικό «ford10» από το smartphone ή τον υπολογιστή σας. Ενημερωθείτε στο 216 900 88 99 για τα συνεργεία που συμμετέχουν.

Δωρεάν φθινοπωρινός έλεγχος

Κοινοποίησέ το »

Πρώτος στο μενού ο δωρεάν ολοκληρωμένος, λεπτομερής έλεγχος 20 σημείων, σε νευραλγικά σημεία του αυτοκινήτου σας (φρένα, ανάρτηση, ελαστικά κ.λπ.) από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους, έμπειρους σε μοντέλα της Ford μηχανικούς, ούτως ώστε να ξέρετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο για ασφαλείς μετακινήσεις, όποτε κι αν το χρειαστείτε. Και επειδή η έννοια της λέξης «ασφάλεια» έχει επεκταθεί τον τελευταίο καιρό, η Ford φροντίζει ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντα καθαρός και φρέσκος, ιδιαίτερα μετά από όλη τη σκόνη του καλοκαιριού και τις υψηλές θερμοκρασίες που συντελούν στην ανάπτυξη μικροβίων. Τα φίλτρα καμπίνας Ford είναι ασφαλής λύση για να προστατέψετε εσάς και την οικογένειά σας από τη σκόνη και τις άσχημες μυρωδιές και να μπορείτε να παίρνετε βαθιές ανάσες με ασφάλεια.

Η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού σε συνδυασμό με τις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες (βόλτες, μπάνια, διακοπές κ.λπ.) ενδεχομένως να «τραυμάτισαν» το αγαπημένο σας Ford. Οι «αναμνήσεις» που έχει το Ford σας από ένα ξεπαρκάρισμα σε νησί, μια βόλτα σε χωματόδρομο με κλαδιά που ξεπρόβαλαν ή ακόμα και από ένα απότομο άνοιγμα της πόρτας που ακούμπησε κάπου σίγουρα είναι κάτι που θέλετε να αφήσετε πίσω σας. Τα έμπειρα μάτια των ανθρώπων της Ford θα ψάξουν πόντο-πόντο το αυτοκίνητό σας εντελώς δωρεάν και θα βρουν ό,τι χρειάζεται να επιδιορθώσετε από πλευράς φανοποιΐας, προσφέροντάς σας το καλύτερο deal. Πάντα με τα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας των expert της Ford και της τεχνολογίας με την οποία είναι εφοδιασμένο κάθε εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου της Ford.

Υαλοκαθαριστήρες για τα πρωτοβρόχια

Οι μεγάλες θερμοκρασίες, που δεν ήταν και λίγες το φετινό καλοκαίρι, συντελούν επίσης στην φθορά των υαλοκαθαριστήρων που «ξεραίνονται» ιδιαίτερα όταν μένουν αχρησιμοποίητοι για καιρό. Σε συνδυασμό με τις πρώτες βροχές που ξεκινούν να κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την περίοδο, είναι επιβεβλημένη η αλλαγή των μάκτρων με Ford Motorcraft υαλοκαθαριστήρες για να έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή ορατότητα και να βλέπετε καθαρά το δρόμο μπροστά σας. Επιπρόσθετα, εκτός από τη βροχή, οι υαλοκαθαριστήρες βοηθούν να καθαρίσετε το παρμπρίζ από σκόνη, λάσπη, ρύπους κ.λπ., γι΄αυτό και είναι πολύ σημαντικό να είναι πάντα σε καλή κατάσταση. Το κόστος των Ford Motorcraft υαλοκαθαριστήρων υπολογίζεται περίπου στα 30 ευρώ για όλα τα μοντέλα, εκτός των Ranger και Transit, που το κόστος κυμαίνεται περίπου στα 40 ευρώ.

Νιώσε ασφαλής με FordCareCode

Και επειδή όλοι ξέρουμε πως οι καιροί είναι απαιτητικοί και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για την υγεία όλων μας, οι άνθρωποι της Ford τηρούν την υπόσχεση FordCareCode λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία των πελατών και του προσωπικού.Γιατί στην Ford γνωρίζουν καλά πως με την πώληση ενός καινούριου αυτοκινήτου, η δουλειά δεν «τελειώνει», αλλά στην πραγματικότητα τότε ξεκινάει. Γι' αυτό το λόγο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford επιβραβεύουν τους πελάτες τους με τις προαναφερθείσες παροχές.

Και μην ξεχνάτε… κλείστε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας μέσω του επίσημου site της Ford με τον κωδικό «ford10» και κερδίστε έκπτωση 10 ευρώ!

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES