Οι νέοι οδηγοί στην Ελλάδα προτιμούν τη Ford

14.971 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2021)

Η Ford αναδείχτηκε η εταιρεία την οποία προτιμούν περισσότερο οι νέοι Έλληνες οδηγοί για να αγοράσουν το πρώτο τους αυτοκίνητο!

Η επιλογή του πρώτου αυτοκινήτου ενός νέου οδηγού είναι μεγάλη υπόθεση και πολλοί είναι αυτοί που δεν κατασταλάζουν εύκολα στη μάρκα την οποία πρέπει να στραφούν. Ωστόσο σύμφωνα με μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα comparethemarket.com, φαίνεται ότι οι νέοι οδηγοί στην Ελλάδα επιλέγουν τη Ford για να αγοράσουν το πρώτο τους αυτοκίνητο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Όπως αναφέρεται από την ιστοσελίδα που έκανε την έρευνα, τα αποτελέσματα προέκυψαν μέσω της διαδικασίας του social listening, δηλαδή ανάλυσης δημοσιεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με τη λέξη κλειδί «πρώτο αυτοκίνητο». Η ίδια διαδικασία έγινε για 44 συνολικά χώρες ή αυτόνομα κρατήδια και έχουν συγκεντρωθεί μέσα σε διάστημα ενός έτους με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021.
 
Όπως προαναφέραμε πρώτη μάρκα στην Ελλάδα αναδείχτηκε η Ford με το ποσοστό των αναρτήσεων που σχετίζονται με το πρώτο αυτοκίνητο που εντοπίστηκαν από τον Γενάρη του 2020 έως τον Γενάρη του 2021 να φτάνει το 7,3%. Στη δεύτερη θέση ήταν η Hyundai με 6,8%, ενώ ακολουθεί η Fiat με 6,6%. Την 4η θέση πήρε η Mazda με 5,9%, την 5η η Peugeot με 5,8%, ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν οι Ferrari (5,5%), Toyota (5,1%), BMW (5%), Renault (4,5%) και οι Nissan/ Porsche που ισοβάθμησαν στη 10η θέση με 4,3%.
 
Άλλες δημοφιλείς μάρκες για το πρώτο αυτοκίνητο που έχασαν για λίγο την κορυφαία 10άδα είναι οι Mercedes-Benz (4,2%), Audi (4,0%), Volkswagen (3,5%) και Honda (3,3%).
 
Οι 44 χώρες που αναλύθηκαν τα στοιχεία τους είναι οι: Ισπανία, Νορβηγία, Ιταλία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Κροατία, Ουγγαρία, Κύπρος, Ολλανδία, Τσεχική Δημοκρατία, Πολωνία, Γαλλία, Ρουμανία, Γερμανία, Σουηδία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Σλοβακία, Ουκρανία, Τουρκία, Λιθουανία, Δανία, Ισλανδία, Σλοβενία, Μολδαβία, Φινλανδία, Ελβετία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Εσθονία, Αυστρία, Βουλγαρία, Νήσος του Μαν, FYROM/Βόρεια Μακεδονία, Λετονία, Τζέρσεϊ, Γεωργία, Γκουέρνσεϊ, Αρμενία, Ανδόρα, Μάλτα, Μονακό, Γιβραλτάρ και Λουξεμβούργο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center