Οι έρευνες Ικανοποίησης Κατόχου κατατάσσουν την Ford πολύ ψηλά και «παίρνει πρωτάθλημα.

Οι έρευνες Ικανοποίησης Κατόχου κατατάσσουν την Ford πολύ ψηλά και «παίρνει πρωτάθλημα.

Ταξιδέψτε ξέγνοιαστα με τη σιγουριά και την ασφάλεια που προσφέρει η Ford

40696 Επισκέψεις στο άρθρο

Oι πρωτοποριακές aftersales υπηρεσίες, τα γνήσια ανταλλακτικά, οι μοναδικές τεχνολογίες και τα μοναδικά αξεσουάρ Ford εγγυώνται τις πιο ανέμελες, αλλά κυρίως τις πιο ασφαλείς και απολαυστικές μετακινήσεις με κάθε μοντέλο της δημοφιλούς φίρμας.

Τώρα που οι μετακινήσεις είναι πιο ελεύθερες και οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πολύ κοντά, η συντήρηση ενός Ford σύμφωνα με αυτά που ορίζει ο κατασκευαστής, είναι πιο σημαντική από ποτέ αν το ζητούμενο είναι η ασφάλεια και η σιγουριά στις εξορμήσεις. Βασική προτεραιότητα της Ford, την οποία έχει περάσει και στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της, είναι η ικανοποίηση του κατόχου και σκοπός της είναι να χτίζει σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Άλλωστε στη Ford πιστεύουν ότι τα καλά αυτοκίνητα παραμένουν καλά και αποδίδουν στο 100% των όσων υποσχέθηκαν πριν την αγορά τους, όταν δεν υπάρχουν «εκπτώσεις ποιότητας» στην περιοδική συντήρηση και στα ανταλλακτικά που απαιτούνται να αντικατασταθούν λόγω χρήσης ή περιοδικής συντήρησης. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις μοναδικές after sales υπηρεσίες που προσφέρει η Ford στο επίσημο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της μάρκας, όπου θα βρει κανείς την τελευταία λέξη της σχετικής τεχνολογίας και φυσικά εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους, έμπειρους σε μοντέλα της Ford μηχανικούς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η Ford ανήκει στις μάρκες που οι έρευνες Ικανοποίησης Κατόχου την κατατάσσουν πολύ ψηλά και «παίρνει πρωτάθλημα». Αυτό, μεταξύ άλλων, το καταφέρνει εξελίσσοντας συνεχώς την γκάμα των υπηρεσιών της με εξειδικευμένες υπηρεσίες και ελέγχους, με Online υπηρεσίες νέας εποχής και οτιδήποτε άλλο κάνει την καθημερινότητα των κατόχων Ford πιο εύκολη. Πάρτε για παράδειγμα τη Ford DashCam.

Η κάμερα Ford DashCam

Οι δρόμοι είναι τώρα πιο πολυσύχναστοι παρά ποτέ και η αύξηση στον όγκο της κυκλοφορίας δεν φαίνεται να σταματά. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη ότι ακόμα και οι προσεκτικοί και ευσυνείδητοι οδηγοί αισθάνονται ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους στον δρόμο – ειδικά σε περίπτωση ατυχήματος. Η full HD κάμερα Ford DashCam είναι η απάντηση! Mε προτεινόμενη τιμή λιανικής 309 ευρώ (με ΦΠΑ),η κάμερα Ford DashCam προσφέρει έναν αντικειμενικό τρόπο καταγραφής σε κάρτα SD 16 GB όλων των απροσδόκητων τροχαίων γεγονότων και όχι μόνο. Χάρη στη Ford Dash Cam οι αγαπημένες στιγμές και αναμνήσεις αποθηκεύονται με ασφάλεια και με εύκολη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Διαθέτει συμβατότητα Wi-Fi που επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο -μέσω του κινητού τηλεφώνου-των λειτουργιών της κάμερας και των δεδομένων που έχουν καταγραφεί. Γίνεται επίσης σύνδεση SYNC για έλεγχο μέσω Applink® στην οθόνη του SYNC® 3 ή/και με φωνητικό έλεγχο. Είναι σχεδιασμένη για άψογη τοποθέτηση σε πολλά μοντέλα Ford (Fiesta>2017, EcoSport>2017, Puma>2019, Focus> 2018,

Κοινοποίησέ το »


Mε προτεινόμενη τιμή λιανικής 309 ευρώ (με ΦΠΑ),η κάμερα Ford DashCam προσφέρει έναν αντικειμενικό τρόπο καταγραφής σε κάρτα SD 16 GB όλων των απροσδόκητων τροχαίων γεγονότων και όχι μόνο. Χάρη στη Ford DashCam οι αγαπημένες στιγμές και αναμνήσεις αποθηκεύονται με ασφάλεια και με εύκολη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

 

Kuga>2019,Ranger>06/2016, Transit Tourneo Custom>11/2017) με πλήρη ενσωμάτωση πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη (χωρίς να περιορίζει την ορατότητα του οδηγού προς τα πίσω) με γωνία λειτουργία 139 μοιρών, που συλλαμβάνει σχεδόν τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο. Το GPS παρέχει γεωγραφικά δεδομένα (σε συνδυασμό με συντεταγμένες GPS, ημερομηνία, ώρα και ταχύτητα), διαθέτει αισθητήρα G-Forceγια καταγραφή δεδομένων από τις δυνάμεις που αναπτύσσονται (μετρούμενες σε g – με βάση την επιτάχυνση της βαρύτητας) και τα οποία αποθηκεύονται αυτόματα (συμπεριλαμβάνεται προστασία από χτυπήματα σε κατάσταση στάθμευσης).

 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ